[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike

各位巴醒目了
一陣韓邊遲d又玩野

好在download得快

我都dl左自己個張了

我download晒全部,張張都有六波冇唔download嘅理由

我無記錯娜恩一張無V 兩張右V 淨低左V

你影咗咁多次?
我有份入鏡果張嘅娜恩個樣好攰好呆,好心痛

我全部都睇左一次
點解我會一早買左軒仔演唱會飛
撞到正

原本我都係,心諗點會咁岩撞到正一正
最後送左俾人睇
六波最重要

好波清

各位巴醒目了
一陣韓邊遲d又玩野

我都dl左自己個張了

我download晒全部,張張都有六波冇唔download嘅理由

你影咗咁多次?

作為佢既信徒唯一希望就係每日都有得時間比佢休息同發呆 發呆對佢太重要
抽妮好波
撞到正

最後送左俾人睇
六波最重要

好波清

我都放棄作軒仔演唱會
利申 亦都係軒仔fans

多謝抽尼
感激HKAG

雖然見你地真人都好cool
利申只見過幾次

佢COOL既話 無人NICE架啦

各位巴醒目了
一陣韓邊遲d又玩野

我都dl左自己個張了

你影咗咁多次?

作為佢既信徒唯一希望就係每日都有得時間比佢休息同發呆 發呆對佢太重要

平時嘅發呆當然支持啦,好似果日咁攰到呆咗就唔好了

我都dl左自己個張了

你影咗咁多次?

陰公 一日比八個鐘佢發呆唔知夠唔夠 好想有機會同佢呆一日

多謝抽尼
感激HKAG

雖然見你地真人都好cool
利申只見過幾次

佢COOL既話 無人NICE架啦

我大既估到佢係邊個
有前拎訂購,d巴打講話想要邊個小卡
佢就笑笑口話,我咩都要,6個都咁愛
希望冇估錯

我都dl左自己個張了

你影咗咁多次?

陰公 一日比八個鐘佢發呆唔知夠唔夠 好想有機會同佢呆一日

一日呆八個鐘會唔會太驚嚇?真係同佢呆一日嘅話我驚巴打你地會一齊呆到訓着,好似極限挑戰果次咁
同埋娜恩要留番啲時間搞藝術
癡線個post推得快到呢
我愛六波😘
見到好多panda都想換卡
俾我番到屋企整理下先

返左屋企整理左小卡
對唔住咁多位巴打fake左你地
原來pink doll只係多左2張瓏同1張恩地
下面係我多左嘅小卡 睇下巴打有冇d咩需要

想要夏榮 放定換??

pink doll想換多d
其他都可以放
不如我留tg vj012488 咁樣好似好d
原來因地啲solo

自膠,佢隻solo有黑膠 但啱啱放曬血無買到

買左冇機聽 隻碟都成200幾300蚊

買左+1 拎黎珍藏

我早排先入有左部機

巴打入左部咩機
我都係新手玩 今日入左部TEAC 仲末開
巴打有冇咩保養機碟分享?

可能遲左,唔知有冇巴打有dear珠女圓卡/小卡想換?

另外多左張dear poster睇下有冇巴打有興趣接收

tg: ilovenamjoo

已tg.. id: park_chorong
撞到正

最後送左俾人睇
六波最重要

好波清

我之前成日諗軒仔同6波一齊SHOW 我會去邊個,
最後我2個都去曬,星期5去軒仔,星期日去6波

好眼訓呀

我都搵到張pink memory white版bomi

但我未搵出黎 巴打係唔係得一張bomi

係呀

早晨
主辦fb出左合照 矇撚到

無計 upload左上fb
質素實低左

https://drive.google.com/folderview?id=0B2oLSOpgfwVbanQ0VGhUNUc3U0k
我唔知佢幾時會close drive 但我就back up晒放左上自己drive,你地要嘅自己係我度拎

push 老虎耳仔出現了
原來因地啲solo

自膠,佢隻solo有黑膠 但啱啱放曬血無買到

買左冇機聽 隻碟都成200幾300蚊

買左+1 拎黎珍藏

我早排先入有左部機

巴打入左部咩機
我都係新手玩 今日入左部TEAC 仲末開
巴打有冇咩保養機碟分享?

我果部好似無咩人識DENON FP-300,針同碟一定要清潔好,見網上有好多洗碟solution,但我未得閑去研究,加上呢排回南天,一定要好好收好佢

質素實低左

https://drive.google.com/folderview?id=0B2oLSOpgfwVbanQ0VGhUNUc3U0k
我唔知佢幾時會close drive 但我就back up晒放左上自己drive,你地要嘅自己係我度拎

巴打咁早上水係咪有夢境
見到好多panda都想換卡
俾我番到屋企整理下先

返左屋企整理左小卡
對唔住咁多位巴打fake左你地
原來pink doll只係多左2張瓏同1張恩地
下面係我多左嘅小卡 睇下巴打有冇d咩需要

巴打,有多放哂比我得唔得?
TG: apinkeunji
麻煩哂

質素實低左

前唔知幾多版有熊貓應咗機話係佢送

質素實低左

巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞