[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
溫馨提示 今晚19:20有瓏瓏吃放第二集睇 係歐洲

今晚要返夜校
睇唔到
巴打們有冇小卡多想放?
我收呀

今晚要返夜校
睇唔到

夜晚要放學+1

今晚要返夜校
睇唔到

夜晚要放學+1

我Pink Memory隻碟一張波美都未有
都係中地瓏 有無巴打幫我完夢
日碟我已經半放棄左 有排佢出得太密

係咪之後唔諗住買bye bye日

話說我以前係會以儲齊做目標 直到Pink Memory
雙碟+雙卡 果下爆左句 痴線嫁 點儲呀
就放棄左 然後轉淨買波美or換波美卡
日碟都係果陣放棄埋 而家淨買bluray同見frd有amazon團會間唔中補番一兩隻

果陣真係好天真好傻 頭兩隻碟係無小卡
然後又好恨玩抽卡 到佢une annee有卡玩
我衝左去買7隻 然後就中伏
有連買過巴打都知佢d卡 一箱得兩三款
我第一次成績係七瓏
果陣地地飯先多 換左我好耐先儲齊

一開始我都諗儲唔儲六波小卡
儲下儲下已經儲到7788 差pink doll同dear就齊
計計下應該用左過萬去儲小卡 本卡簿都爆晒位
如果巴打有興趣可以share出黎
突然爆咁多post

up 下相先 fm 相太差 勿屌 中途仲比人趕

而家先第一次完整聽

2016-12-21 APINK - PINK DOLL

呢隻碟

Pink doll真心高質

兩隻碟都好正

真心打造

係正

話時話有冇巴打想換PINK DOLL小卡?
之前買左6隻全部中晒初瓏 恩地 想換其他

巴 我都可以同你收張初瓏

咁CHING放唔放??

放唔放x2?

我要番屋企check有幾多張瓏先
冇記錯我多左2張恩地 4張瓏瓏

今晚要返夜校
睇唔到

夜晚要放學+1

諗緊走5走堂

日碟都係果陣放棄埋 而家淨買bluray同見frd有amazon團會間唔中補番一兩隻

我第一次成績係七瓏

一開始我都諗儲唔儲六波小卡
儲下儲下已經儲到7788 差pink doll同dear就齊
計計下應該用左過萬去儲小卡 本卡簿都爆晒位
如果巴打有興趣可以share出黎

學生哥靜係儲齊恩地都要食樹皮
番學12蚊個毒撈又一餐
後尾日專出得太密就放棄左日專
有排等錢洗想放曬出去 但啲卡太多回憶都係唔捨得
而家先第一次完整聽

呢隻碟

兩隻碟都好正

真心打造

係正

咁CHING放唔放??

放唔放x2?

咁我各收1張

兩隻碟都好正

真心打造

係正

咁CHING放唔放??

放唔放x2?

我想要一張恩地
而家先第一次完整聽

呢隻碟

兩隻碟都好正

真心打造

係正

有hayoung 想換chorong
巴打有冇tg?

琴日見到依度有apink tg gp 即刻開左個
但係唔識用
話時話講左咁耐都冇tg gp條link嘅

Add 我@ltf123

係正

咁CHING放唔放??

放唔放x2?

我想要一張恩地

有冇得排恩地呀?
突然爆咁多post

up 下相先 fm 相太差 勿屌 中途仲比人趕

女神

個陣未入坑 後面個2張都係ig shop買返黎 但第一張我真係未係ig shop見過
睇黎又要洗下錢

你係成set買定淨買本命

淨本命 玩唔起成set 但依家想買埋蝦翁 其他要再遲下先算 由其恩地初瓏個d嘢特別貴

珠珠我好似再有多張 我今晚firm你

巴打唔止齊set 仲要有多 唔該曬巴打你

上便呢三set已經係多左set 所以拎出黎玩踩點 然後送比呢到既熊貓巴打
但珠珠日nonono生寫真 我記得再有多張
今晚揾揾 如果你淨差呢張 可以直接送比你

巴打有愛
見各位換小卡換得咁興起
我都想求下所有韓版碟嘅初瓏小卡
btw 你哋啲小卡喺擺喺隻碟到定收埋喺卡薄珍藏?
見各位換小卡換得咁興起

pink party 卡薄
見各位換小卡換得咁興起

pink party 卡簿

係正

咁CHING放唔放??

放唔放x2?

我想要一張恩地

有冇得排恩地呀?

想要恩地

我第一次成績係七瓏

雙碟雙卡意思係?

紅白ver兩碟
各14張
成員各4
團卡4張

巴打癲
巴打們有冇小卡多想放?
我收呀

有小小
不過要反屋企睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞