[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
呢幾日日日追POST,好想留言
終於比我借到EMAIL開AC

歡迎
但係ching你個名

我苦惱左好耐
我以前係SONE,都睇過13年個concert
之後少時開始慢慢沉,加上JESSICA被退團就開始少睇少時

之後做左半隻PANDA,係冇追少時之後比較有好感既女團得Apink
所以d wallpaper好多都轉左apink

但係TWICE出現左之後我完全變左做ONCE,由佢出道開始追到而已
好難放棄呀ching

自從星期日睇完FM,我完全低左估自己原來係中意APINK
我而家日日都聽apink d歌,knock knock都冇聽
今日仲睇埋PINK ISLAND

改名啦清

原來連登可以改名

出左事 放棄埋西卡

我以前睇完少時個SHOW都覺得冇咩特別
佢地之後好快有澳門開我都冇興趣撲飛

但今次睇完APINK之後竟然會諗住飛去海外場
我係咪沒救了

全部人都係無得救架啦

到而家都仲好似發緊夢咁,
我1580係影相既,入到去好近咁見到佢地,到而家都唔相信
仲同初瓏對視左陣

不過最深刻都淨係初瓏,成件事太快咩都未望清就走左

HIGH 5 正D
可以聞下普美腳氣

我想要張相留底,HI 5我冇咩興趣
握手就唔同

仲同初瓏對視左陣

HIGH 5 正D
可以聞下普美腳氣

session 2 3 有得拍腳汗

仲同初瓏對視左陣

HIGH 5 正D
可以聞下普美腳氣

你班變態佬
原來熊貓燈官網都無哂貨
原來又有新日文單曲又要Dom錢落海買幾個封面

仲同初瓏對視左陣

HIGH 5 正D
可以聞下普美腳氣

你班變態佬

索一索舒筋活絡啊

仲同初瓏對視左陣

HIGH 5 正D
可以聞下普美腳氣

你班變態佬

索一索舒筋活絡啊

做quiz諗起浸腳汗味即刻攞A+
回下帶 望梅止渴
呢個恩地好邪惡
https://www.youtube.com/watch?v=I9XW8nFy7bI
原來熊貓燈官網都無哂貨

FM之前個個一齊落單清哂佢D貨
我識人原本訂左都俾官網cut單 灰左
原來熊貓燈官網都無哂貨

FM之前個個一齊落單清哂佢D貨
我識人原本訂左都俾官網cut單 灰左

終於有ac 留名
六波世界第一
歡迎所有回歸熊貓
終於有ac 留名
六波世界第一
歡迎所有回歸熊貓

普美個紋身
究竟你主人係隻腳度紋左D咩字呀
想問下瓏瓏吃放個節目叫咩名?
想問下瓏瓏吃放個節目叫咩名?

好似係one night food trip
終於有ac 留名
六波世界第一
歡迎所有回歸熊貓

普美個紋身
究竟你主人係隻腳度紋左D咩字呀

http://weibo.com/ttarticle/p/show?id=2309404061259732488185
珠珠
回下帶 望梅止渴
呢個恩地好邪惡
https://www.youtube.com/watch?v=I9XW8nFy7bI

超正 真心恩地做戲又好睇,唱歌又好聽,笑又咁甜,完美呀
珠珠

珠女呀
我見有巴打換卡,我都想開始草下小卡
唔知係出面收韓專小卡,大概價位係幾錢張

咁就要睇你收邊位成員

好深既坑黎 有平有貴 日版好似係貴啲

宜家啲價跌左好多 應該最貴都係一百蚊張左右
平可能三四十蚊都有張
韓專小卡
apink宇宙第一!!!!!!!

咁就要睇你收邊位成員

可以既話 我想草齊韓專小卡
如果真係咁難 就珠女先啦

好深既坑黎 有平有貴 日版好似係貴啲

我諗住淨草韓專炸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞