[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
我Pink Memory隻碟一張波美都未有
都係中地瓏 有無巴打幫我完夢
日碟我已經半放棄左 有排佢出得太密

係咪之後唔諗住買bye bye日

話說我以前係會以儲齊做目標 直到Pink Memory
雙碟+雙卡 果下爆左句 痴線嫁 點儲呀
就放棄左 然後轉淨買波美or換波美卡
日碟都係果陣放棄埋 而家淨買bluray同見frd有amazon團會間唔中補番一兩隻

果陣真係好天真好傻 頭兩隻碟係無小卡
然後又好恨玩抽卡 到佢une annee有卡玩
我衝左去買7隻 然後就中伏
有連買過巴打都知佢d卡 一箱得兩三款
我第一次成績係七瓏
果陣地地飯先多 換左我好耐先儲齊

雙碟雙卡意思係?

紅白ver兩碟
各14張
成員各4
團卡4張
追完post lm
Good Morning Spunk
每朝早都要貼張Apink早晨先有精神開工

名已改 我今日淨係搵到呢D 因為相我放起一邊
海報同碟我都入左箱同筒 聽日再努力 而家訓先

最左邊個張係咩黎

個日影左好多張都冇張係清既
比前面個牌阻住左
新飯留名
推得超快完全返唔到po
影相果陣一入房就見佢地,太快又比人催埋位真係咩都load 唔切空白哂
好記得坐低即刻轉去後面同瓏瓏揮手, 個心跳勁快勁緊張
肯肯定系列- 瓏瓏望著我做左個好可愛既樣, 真係永世都記得
我愛Apink, 有apink 就有我

我坐第2行'鄧' 其實仲有時間向後望
但我個陣唔知點解好乖咁向前望等影相
走個陣先回頭同佢哋bye bye

個日影左好多張都冇張係清既
比前面個牌阻住左

腦內會自動變焦 張張飯拍都咁珍貴
而家先第一次完整聽

2016-12-21 APINK - PINK DOLL

呢隻碟

Pink doll真心高質

兩隻碟都好正

真心打造

係正

話時話有冇巴打想換PINK DOLL小卡?
之前買左6隻全部中晒初瓏 恩地 想換其他

你哋講 我先醒起未買pink doll
前排冇錢

最左邊個張係咩黎

你認到右邊兩張無理由唔知最左係咩黎
因為都係出自hmv既生寫真
日nonono
[img]http://i.imgur.com/5tTrI0g.jpg[/mg]
[img]http://i.imgur.com/VdVDNqu.jpg[/ig]
[img]http://i.imgur.com/oWrQI7w.jpg[/mg]
[img]http://i.imgur.com/cfOIAoz.jpg[/mg]
[img]http://i.imgur.com/ZciO2gt.jpg[/mg]
[img]http://i.imgur.com/pjaCvzX.jpg[/mg]

最左邊個張係咩黎

日nonono

淨係得bnd生寫 差普美1張就齊

日碟都係果陣放棄埋 而家淨買bluray同見frd有amazon團會間唔中補番一兩隻

我第一次成績係七瓏

巴打係咪要bomi

巴打係咪要bomi

想要 我今晚揾番d卡出黎先

我第一次成績係七瓏

小買宜情 大買冇錢淨

巴打係咪要bomi

想要 我今晚揾番d卡出黎先

我擺低telegram id z35434109 你ok嘅就搵我 啦

bnd我無多 幫你唔到

小買宜情 大買冇錢淨

我買最癲係SG PB PL呢三隻
所以有大量淨碟係到

bnd我無多 幫你唔到

買左5隻碟 點知冇重複

Pink doll真心高質

兩隻碟都好正

真心打造

係正

我想收張恩地 日專買到好似luv停左冇買
去完fm好想儲番

same 不過日專個坑好深 入之前要考慮清楚

Panda們量力而為呀

去完fm真係不能自拔
尋日已經去左轉信和買番最舊個三隻同pink island
仲訂埋黎緊隻byebye 要入番日專坑了

比起pink island 表示pink paradise更加催淚

bnd我無多 幫你唔到

買左5隻碟 點知冇重複

因為佢係順住派 好好人
除非遲買佢無多先會重複

最左邊個張係咩黎

日nonono

個陣未入坑 後面個2張都係ig shop買返黎 但第一張我真係未係ig shop見過
睇黎又要洗下錢

係正

去完fm好想儲番

Panda們量力而為呀

去完fm真係不能自拔

比起pink island 表示pink paradise更加催淚

始終係第一次con 意義重大

係正

去完fm好想儲番

Panda們量力而為呀

去完fm真係不能自拔

始終係第一次con 意義重大

好彩我有買到

係正

去完fm好想儲番

Panda們量力而為呀

去完fm真係不能自拔

pink paradise之前買左喇
係上年溫dse懶出旺角先miss咗未買island同斷左冇買日專
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞