[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
最後一句,
你地都可以同我一樣, 機會自己爭取既

我呢行叫 entertainment and production,
識設計 識韓文呀 都易入行, 最緊要係人工好低
btw 我無樣識, 只係我命水好

列隊 致敬

攞簽名個個就算佢醒目
攬攬個個真係搏屌搏到出曬面

簽名果位係呢度巴打黎
有哂準備帶齊道具, 為APINK學韓文, 上台用韓文答,
真心佩服佢, 個簽名佢應得既

我都準備好哂 為佢地學韓文 這些機會
最後一句,

我呢行叫 entertainment and production,

收到
巴打你比左個目標我喇
我準備發夢喇,大家都要繼續發夢,向DavidVilla7巴打致敬多次

列隊 致敬

我準備發夢喇,大家都要繼續發夢,向DavidVilla7巴打致敬多次

列隊 致敬

最後一句,

我份工請假容易
工時短人工過得去未打算轉行
新飯留名,本命恩地
飯左一年就有fm睇好幸福
本身cd rom,忍唔住想留言多謝巴打分享美夢。

天地會歡迎你
最後一句,

巴打一入行就做呢到?
痴線推到追唔切
多謝巴打講咁多夢比我地知
最後一句,

我已經立志要學好韓文
apink對我地咁好, 作為真心飯唔為做番d野點芍得住佢地
痴線推到追唔切
多謝巴打講咁多夢比我地知

幾個鐘推一個post 好耐冇試過

名已改 我今日淨係搵到呢D 因為相我放起一邊
海報同碟我都入左箱同筒 聽日再努力 而家訓先
最後一句,

如果發到咁好既夢 人工低又有咩好怕
夜深留名

列隊 致敬

感動留名
最後一句,

我份工請假容易
工時短人工過得去未打算轉行

我份工有假都唔比請
真係要請都要預早好耐先請到 所以韓場應該無緣
台場都仲可以
cd rom特登開過ac多謝分享
追左好耐po
本命恩地 多多指教
以後爆碟要爆多幾隻先得
睇完巴打D夢依家好滾動
岩岩睇翻發現漏左一段好重要既廣東話 希望大家發個美夢https://youtu.be/R9mT2jjd1lI
cd rom特登開過ac多謝分享
追左好耐po
本命恩地 多多指教

新飯留名,本命恩地
飯左一年就有fm睇好幸福
本身cd rom,忍唔住想留言多謝巴打分享美夢。

天地會歡迎你

好唔捨得佢地啊 啊粉比左我好多正能量,已經一生不脫飯。

名已改 我今日淨係搵到呢D 因為相我放起一邊
海報同碟我都入左箱同筒 聽日再努力 而家訓先

巴打辛苦了

列隊 致敬

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞