[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
新飯留名,本命恩地
飯左一年就有fm睇好幸福
本身cd rom,忍唔住想留言多謝巴打分享美夢。

天地會歡迎你

好唔捨得佢地啊 啊粉比左我好多正能量,已經決定一生不脫飯。
仲係好激動,訓唔著
新飯留名,本命恩地

天地會歡迎你

真心每次見到恩地既笑容都比佢融化

名已改 我今日淨係搵到呢D 因為相我放起一邊
海報同碟我都入左箱同筒 聽日再努力 而家訓先

有冇巴打有睇最近既電視劇戰爭?
有恩地同蝦翁個集,兩個都做得好正
最後一句,
你地都可以同我一樣, 機會自己爭取既

我呢行叫 entertainment and production,
識設計 識韓文呀 都易入行, 最緊要係人工好低
btw 我無樣識, 只係我命水好

我已經立志要學好韓文
apink對我地咁好, 作為真心飯唔為做番d野點芍得住佢地

學韓文x2 為左佢地呢樣我信我做得到
新飯留名,本命恩地

天地會歡迎你

最重要對笑眼又好關心panda,真係好愛佢
到依家仲記得珠女個喊樣
一諗返我都好想喊

有冇LINK

有冇LINK

第一頁有google drive
新飯留名,本命恩地

天地會歡迎你

諗起個日影相就開心啦,第一次咁近見到六波,仲要影相坐正恩地前面,可惜無望多幾眼,諗返好似發左場夢咁 唔想個夢咁快完嫁嘛
推到好快
影相果陣一入房就見佢地,太快又比人催埋位真係咩都load 唔切空白哂
好記得坐低即刻轉去後面同瓏瓏揮手, 個心跳勁快勁緊張
肯肯定系列- 瓏瓏望著我做左個好可愛既樣, 真係永世都記得
我愛Apink, 有apink 就有我
推到好快

你個名
多謝巴打發開口夢
希望有緣係spunk post再見
希望下次見到你係以panda既身份一齊討論
條片PLAN A睇過 執埋D韓文
點樣會突發 我地係驚佢趕時間CUT走左
新飯留名,本命恩地

天地會歡迎你

諗起個日影相就開心啦,第一次咁近見到六波,仲要影相坐正恩地前面,可惜無望多幾眼,諗返好似發左場夢咁 唔想個夢咁快完嫁嘛

巴打都好過我啦有福利,我只係好彩買到1080比較近台位置。自己嘅好多第一次比左六波,完場真係覺得太幸福但個心又好空虛,琴日同今日都覺得自己依然發緊夢,唔想夢醒啊。
而家先第一次完整聽

2016-12-21 APINK - PINK DOLL

呢隻碟
改名王留名
而家先第一次完整聽

呢隻碟

Pink doll真心高質
好想快啲再嚟
而家先第一次完整聽

呢隻碟

兩隻碟都好正

真心打造
而家先第一次完整聽

呢隻碟

好聽呀 唯一一張會聽既日碟
而家先第一次完整聽

呢隻碟

兩隻碟都好正

真心打造

係正
Apink 真係我一生本命
未試過會咁鐘意一個女團
恩地嘅笑容
蝦翁嘅可愛
娜恩嘅美麗
得意嘅普美
感性嘅初瓏
親切嘅南珠
呢啲都令我忘記唔到你

自從我睇左219 同佢地嘅喜歡係越黎越重
咁大個仔第一次喊都係呢個fm

永遠都會陪住六波咖
與你們相遇 真的好幸運

咁大個仔都未試過打咁大篇野 sorry for 1999
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞