[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
有冇巴打可以同我換dear個張圓卡?
我想換恩地,本身抽到個張係初瓏

我嗰張係恩地 想換初瓏
tg rcct9270

Dear而家幾銀?

信和樓上110無POSTER

+poster呢?

佢話無哂

加5蚊,啱啱買完

有無巴打知官網買野易唔易開acc同用唔用到代運 我想買熊貓燈 如果得 我唔介意幫手團
唔知d name tag賣哂未

巴打我都想

我都係 個日冇熊貓燈好慚愧

喔, 我個日見到都覺得好靚, 原來唔係即場賣?

即場冇得賣,先前韓國官網團購或者韓場現場有賣

香港熊貓認証
有冇巴打可以同我換dear個張卡?

上面有人覆左你
有冇巴打可以同我換dear個張卡?

上面有人覆左你

我撈亂咗season greetings同隻碟嗰張

有無巴打知官網買野易唔易開acc同用唔用到代運 我想買熊貓燈 如果得 我唔介意幫手團
唔知d name tag賣哂未

巴打我都想

我都係 個日冇熊貓燈好慚愧

喔, 我個日見到都覺得好靚, 原來唔係即場賣?

即場冇得賣,先前韓國官網團購或者韓場現場有賣

Btw 又見到韋拿巴

我正宗連登仔黎 所以得閒就會上黎碌下,
個post 去得好快

全靠巴打,好耐未試過幾個鐘爆post

我嗰張係恩地 想換初瓏
tg rcct9270

Dear而家幾銀?

+poster呢?

佢話無哂

Pink revolution呢 沙田新城碟鋪會唔有海報

我嗰張係恩地 想換初瓏
tg rcct9270

Dear而家幾銀?

+poster呢?

佢話無哂

加5蚊,啱啱買完

巴打可唔可以幫我買隻?

我嗰張係恩地 想換初瓏
tg rcct9270

Dear而家幾銀?

+poster呢?

佢話無哂

加5蚊,啱啱買完

巴打可唔可以幫我買隻?

驚無曬海報
我Pink Memory隻碟一張波美都未有
都係中地瓏 有無巴打幫我完夢
日碟我已經半放棄左 有排佢出得太密

搵到了 我果張係white版bomi telegram:z35434109
初瓏親媽站地鐵廣告牌生日應援

so sweet

其實同埋瓏隊同一個月生日已經覺得好正

同普美同一日生日
btw本命恩地

巴打same here 我又係同普美同一日生日而且本命恩地

同初瓏一樣3月已經覺得好幸福

我同恩地同一日
不過本命夏榮

搵到了 我果張係white版bomi telegram:z35434109

日專宜家都好密
三個月一隻 回唔切血

我嗰張係恩地 想換初瓏
tg rcct9270

Dear而家幾銀?

+poster呢?

佢話無哂

加5蚊,啱啱買完

仆街我琴日買佢話無

日專宜家都好密
三個月一隻 回唔切血

通常買$90一抽儲下封面算同人換卡算

Viagoxx啲黃牛信唔信得過

我唔係去睇APINK

佢收埋你d手續費係包埋一定係正版飛 好似係

唔該
巴打會唔會去

日專宜家都好密
三個月一隻 回唔切血

宜家我直接買隻A就算

我嗰張係恩地 想換初瓏
tg rcct9270

Dear而家幾銀?

+poster呢?

佢話無哂

加5蚊,啱啱買完

仆街我琴日買佢話無

如果冇可以去cdwarehouse嗰啲問下

日專宜家都好密
三個月一隻 回唔切血

宜家我直接買隻A就算

A有份"禮物"好似抵啲 我會買A+恩地個人
一個fm 就搞到個post 風起雲湧

證明香港真係好多panda 唔好咁花心了
一個fm 就搞到個post 風起雲湧

證明香港真係好多panda 唔好咁花心了

從未諗過脫飯

日專宜家都好密
三個月一隻 回唔切血

宜家我直接買隻A就算

但a版冇卡,$90隻 係日單 日轉二百幾一隻

日專宜家都好密
三個月一隻 回唔切血

宜家我直接買隻A就算

但a版冇卡,$90隻 係日單 日二百幾一隻

日專宜家都好密
三個月一隻 回唔切血

宜家我直接買隻A就算

但a版冇卡,$90隻 係日單 日轉二百幾一隻

Pink Doll隻A都有咭
好似仲要特典相有機會唔夠派B C通常未必有
dear 初瓏 小卡 蝦翁 圓卡想換珠女/娜恩

我嗰張係恩地 想換初瓏
tg rcct9270

Dear而家幾銀?

+poster呢?

佢話無哂

Pink revolution呢 沙田新城碟鋪會唔有海報

你個名

日專宜家都好密
三個月一隻 回唔切血

宜家我直接買隻A就算

但a版冇卡,$90隻 係日單 日二百幾一隻

A今次minishop好似賣220, luv之後再次入番日專坑
本身打算黎緊去日本先補番曬啲通常盤算
感覺日本買好似平啲 唔知係咪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞