[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike

點解可以逆生長

rightclick咗

我又換先
全換瓏

tg: jiminarcissus
Pink revolution隻碟有無海報?

我又換先
全換瓏

tg: park_chorong
Pink revolution隻碟有無海報?

三款
放多幾張FM相, 有排執

銀地

巴打影得好靚
終於有ac 留名
六波世界第一
歡迎所有回歸熊貓

普美個紋身
究竟你主人係隻腳度紋左D咩字呀

http://weibo.com/ttarticle/p/show?id=2309404061259732488185

六姊妹不離不棄真係冇鍾意錯佢地

好似話係“一直在一起”既意思
冇照鏡 見唔到自己咩樣
不過肥波佢成日搓我
分分鐘你地隻手都有我浸除
留名
好似呢個啊先啱

我又換先
全換瓏

哇 三珠 好想要 不過冇瓏換
原來我得Dear chorong圓卡,17 season greeting chorong圓卡 各一
可換我冇的
tg我
Louis1991328
我見有巴打換卡,我都想開始草下小卡
唔知係出面收韓專小卡,大概價位係幾錢張

好深既坑黎 有平有貴 日版好似係貴啲

我諗住淨草韓專炸

首先fan meet 你冇買photocard set已經輸左起跑線
$130 12張好似係

呢個我有買
name tag都有買

好高汁張張都

本身諗住都買photocard set但係遲左去又排哂長龍,嗚呀

我又換先
全換瓏

哇 三珠 好想要 不過冇瓏換

HI 巴打我有DEAR 瓏小卡 想換

我諗住淨草韓專炸

首先fan meet 你冇買photocard set已經輸左起跑線
$130 12張好似係

呢個我有買
name tag都有買

好高汁張張都

本身諗住都買photocard set但係遲左去又排哂長龍,嗚呀

排左好耐 後悔冇訂到買唔到恩地
不過都比我買到最後一set普美

我諗住淨草韓專炸

$130 12張好似係

呢個我有買
name tag都有買

好高汁張張都

排左好耐 後悔冇訂到買唔到恩地
不過都比我買到最後一set普美

我連條毛都買唔到
大家會唔會爆byebye

買一隻C抽一下算
好掛住恩地

落左500訂
睇完fm知道自己真係好愛apink

買一隻C抽一下算

淨係買恩地版就算
好掛住恩地

我都好掛住銀地
好掛住恩地

我都好掛住銀地

me too
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞