[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike

終於比我搵到出黎
搞到岩岩都唔記得 搵卡換同珠珠張生寫真 呢兩樣聽日再睇

海報我都搵到 不過太大張唔知點影
所以借網上圖算

最後呢隻收到好入 影張相分享下 呢隻唔是拎出黎送的

my darling 都有

D簽名簽得好靚

嗚呀

點解你會有呢張

WHY

大神

好酸

嗚呀

點解你會有呢張

WHY

大神

好酸

點搵到
原來因地啲solo

自膠,佢隻solo有黑膠 但啱啱放曬血無買到

買左冇機聽 隻碟都成200幾300蚊

買左+1 拎黎珍藏

我早排先入有左部機

巴打入左部咩機
我都係新手玩 今日入左部TEAC 仲末開
巴打有冇咩保養機碟分享?

我果部好似無咩人識DENON FP-300,針同碟一定要清潔好,見網上有好多洗碟solution,但我未得閑去研究,加上呢排回南天,一定要好好收好佢

巴打部機好型
我個部係LP1000咋

嗚呀

this one fucking real

多謝抽尼
感激HKAG

雖然見你地真人都好cool
利申只見過幾次

佢COOL既話 無人NICE架啦

我大既估到佢係邊個
有前拎訂購,d巴打講話想要邊個小卡
佢就笑笑口話,我咩都要,6個都咁愛
希望冇估錯

第一次見佢覺得佢型到癡線 個陣好似係ag第一次團購既時候
上次排影相/high five之前
Btw留名

終於比我搵到出黎
搞到岩岩都唔記得 搵卡換同珠珠張生寫真 呢兩樣聽日再睇

海報我都搵到 不過太大張唔知點影
所以借網上圖算

最後呢隻收到好入 影張相分享下 呢隻唔是拎出黎送的

my darling 都有

D簽名簽得好靚

我差隻my darling齊哂
我想問抽太妍巴打係用咩鏡影.好靚

嗚呀

點解你會有呢張

WHY

大神

好酸

點搵到

由我飯既第一日到而家,初心一直都係到

自膠,佢隻solo有黑膠 但啱啱放曬血無買到

買左冇機聽 隻碟都成200幾300蚊

買左+1 拎黎珍藏

我早排先入有左部機

巴打入左部咩機
我都係新手玩 今日入左部TEAC 仲末開
巴打有冇咩保養機碟分享?

我果部好似無咩人識DENON FP-300,針同碟一定要清潔好,見網上有好多洗碟solution,但我未得閑去研究,加上呢排回南天,一定要好好收好佢

巴打部機好型
我個部係LP1000咋

果陣咁啱Amazon有折,千幾就入左手

咁岩呀我又係

我差隻my darling齊哂

果陣gmarket同ebay都有得買
唔知而家仲有無
叫下春毛 翁汪Lee 撒冷嘿

咁岩呀我又係

又係你啊 清

裴柱現額頭

咁岩呀我又係

又係你啊 清

Apink世界第一

咁岩呀我又係

又係你啊 清

Apink世界第一

裴柱現額頭

額頭你回歸初心就改返個名先啦...

咁岩呀我又係

又係你啊 清

Apink世界第一

咁岩呀我又係

又係你啊 清

Apink世界第一

Apink宇宙第一
我愛Apink NoApinkNoLife
叫下春先 翁汪Lee 撒冷嘿

裴柱現額頭

額頭你回歸初心就改返個名先啦...

我個靈魂仲係會場
名呢啲浮雲嚟㗎啫

咁岩呀我又係

又係你啊 清

Apink世界第一

Apink宇宙第一
我愛Apink NoApinkNoLife

Apink is Luv, Apink is Life
到而家都唔相信係咁近距離見過佢地
到而家都唔相信係咁近距離見過佢地

買唔到1580 最近果下係佢地係走廊行出黎
果下呆到唔識反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞