[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
如果再玩平語時間你話幾好呢

你個user name

又想初瓏比普美恰

點能夠用恰呢個形容
應該用照顧
有冇巴絲知邊到仲有第一場演唱會隻碟賣?

信和好似仲有一千零一隻不過應該要900至1000

如果都要咁貴 睇下gmarket果d送唔送海外
不過都唔平

停左產 貴都好正常啦
有無巴絲有多張dream 海報
有無巴打係火車電視見到Apink
http://ent.i-cable.com/ci/videopage/news/62794/娛樂新聞/Apink苦練中文向粉絲示愛/

女神跳ONLY ONE LAG左下機

好可愛 字幕ONLY ME 係咩玩法
好快就到下個月瓏瓏生日啦

又細一歲

瓏家軍有冇集資比CRHK送生日禮物

CRHK係邊個飯站?

charming rongie ?

https://www.instagram.com/p/BQP_urAAP6q/
好奇一問,通常集資嘅話大家是咪夾夠回饋目標價就算定係點?(例如佢話夾$150可以寫封信比初瓏,想寫就夾$150,唔會夾多少少)
另外我見到最低集資額係$5真係呆咗,真係會有人走去入$5咁有趣?

窮學生可能真係會掛
不過真係有啲寒酸
百五蚊可以幫手送禮仲寫埋信
抵哂
翻工追左成朝終於追到live
韋拿青[black] [/black]
有冇巴絲知邊度仲有得買name tag
個時買唔到

個時買唔到

個時買唔到

好快就到下個月瓏瓏生日啦

又細一歲

瓏家軍有冇集資比CRHK送生日禮物

CRHK係邊個飯站?

charming rongie ?

https://www.instagram.com/p/BQP_urAAP6q/
好奇一問,通常集資嘅話大家是咪夾夠回饋目標價就算定係點?(例如佢話夾$150可以寫封信比初瓏,想寫就夾$150,唔會夾多少少)
另外我見到最低集資額係$5真係呆咗,真係會有人走去入$5咁有趣?

窮學生可能真係會掛
不過真係有啲寒酸
百五蚊可以幫手送禮仲寫埋信
抵哂

可能站長係想積少成多掛
不過略略提下想寫信嘅熊貓記住問清楚站長仲幫唔幫手寄
人地寫咗話想寄信果啲熊貓要15號之前入數
如果再玩平語時間你話幾好呢

諗起蝦翁showtime

笑死

瓏特勒的獨裁時代

初瓏果陣瘦過依家
個時買唔到

有無巴打知官網買野易唔易開acc同用唔用到代運 我想買熊貓燈 如果得 我唔介意幫手團
唔知d name tag賣哂未
想買返熊貓燈
臨Fan-meeting前周圍都揾唔到
Ig shop一早訂左但臨開show前嗰幾日話到唔到貨
個時買唔到

有無巴打知官網買野易唔易開acc同用唔用到代運 我想買熊貓燈 如果得 我唔介意幫手團

巴打我都想
想買返熊貓燈
臨Fan-meeting前周圍都揾唔到
Ig shop一早訂左但臨開show前嗰幾日話到唔到貨

同問

我有呀

我有呀

同問 有無巴絲有多張DEAR 海報
個時買唔到

巴打我都想

我都係 個日冇熊貓燈好慚愧

不過都唔平

停左產 貴都好正常啦

啱啱問完,間間都冇,好後悔當時見到$650冇買左佢。
利申:當時窮學生
個時買唔到

巴打我都想

不要再說了 枝燈官網28000won
同埋唔知關唔關海底條線爛左事 上得好慢

我有呀

有無tg
c_silverji

不過都唔平

停左產 貴都好正常啦

http://mg.gmarket.co.kr/Item?goodscode=844408409
蝦翁好慘, 講完個笑話無人識笑
其實佢係咪玩緊"香港"同"心噗噗跳"o既韓文音?

定係玩緊香字頭作一句
港字頭作一句

好似係 但都唔明個笑點
哩個係咪叫三行詩

韓國好興㗎

我明係三行詩, 不過唔識點講返出黎
不過都係唔明笑點

有冇巴打記得蝦翁作成點

只係記得恩地話唔好笑,真係唔好笑。話我地好善良,咁都俾蝦翁過關。
個時買唔到

巴打我都想

不過都唔平

停左產 貴都好正常啦

http://mg.gmarket.co.kr/Item?goodscode=844408409

巴打我想請教下
雖然順豐運費平一半,但係咪揀EMS比較好?
兩者有冇大分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞