[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
恩地 希望大家喜歡啦,
我朋友暫時都唔會出相住, 有機會遲下d 相 sd 番左去比閔大人時, 先流出黎啦, 因為頭先個大心連閔大人都未有

你朋友我地會一直等
你朋友令我發左個一世都忘記唔到既夢
點解咁正嫁
幾時再見阿好掛住你地
apink 咁好既品 如果得咁少fans 太可惜,
大家一起努力 共勉之
喊住咁追post
Apink令我呢個大男人呢幾日晚晚都喊
我愛apink
終於可以繼續溫書
新post留名
恩地 希望大家喜歡啦,
我朋友暫時都唔會出相住, 有機會遲下d 相 sd 番左去比閔大人時, 先流出黎啦, 因為頭先個大心連閔大人都未有

萬二分感激呀
大家一起努力 共勉之

加入我地啦巴打
Apink萬歲!!
恩地 希望大家喜歡啦,

我愛韋拿 多謝哂辛苦哂巴打
繼續做唔到野 返工派藥都哼起0419
大家一起努力 共勉之

本身唔係得咁少
發夢見到係韓國門公司太....
買唔到1580應該係我一生的遺憾

人生中的美好缺憾,入到場都好好㗎喇
咁先係㗎嘛,以前啲po就係呢啲速度

你番黎未呀

我有去睇、出儘奶力㗎喎瓏巴
大家一起努力 共勉之

加入我地啦巴打

你有冇見過batman 會日頭出現, 需要我時, 我就會出黎
恩地 希望大家喜歡啦,

再次感謝巴打分享夢境
追post見到各位巴打講票價問題
好彩就追到正價$1580
唔好彩黃牛去到$3000 甚至$4000都見過
對於學生黎講 已經係返成個月part time賺既錢
而對於full time 覺得用$3500(拎中間)黎睇1場show值唔值又另1回事

利伸:part time學生哥 本來搵到低票價既飛 但目標係高票價飛 結果無人放睇唔到今次fm 好灰好絕望好唔開心
大家一起努力 共勉之

加入我地啦巴打

你有冇見過batman 會日頭出現, 需要我時, 我就會出黎

大家一起努力 共勉之

話少 就唔算少既 不過好多花心
大家一起努力 共勉之

本身唔係得咁少
發夢見到係韓國門公司太....

熊貓們歸位吧
下次點都會all in 最擔心係搶唔到飛...
大家一起努力 共勉之

加入我地啦巴打

Telegram share?
買唔到1580應該係我一生的遺憾

人生中的美好缺憾,入到場都好好㗎喇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞