[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike

個陣未入坑 後面個2張都係ig shop買返黎 但第一張我真係未係ig shop見過
睇黎又要洗下錢

你係成set買定淨買本命

係正

話時話有冇巴打想換PINK DOLL小卡?
之前買左6隻全部中晒初瓏 恩地 想換其他

我想收張恩地 日專買到好似luv停左冇買
去完fm好想儲番

same 不過日專個坑好深 入之前要考慮清楚

Panda們量力而為呀

去完fm真係不能自拔
尋日已經去左轉信和買番最舊個三隻同pink island
仲訂埋黎緊隻byebye 要入番日專坑了

比起pink island 表示pink paradise更加催淚

pink paradise之前買左喇
係上年溫dse懶出旺角先miss咗未買island同斷左冇買日專

日專全部都係上網收 貴多少少 費時抽日
之前隻pink paradiase 係信和絕版賣緊$800個陣
有巴打用$400(全新)賣比我 真係好有愛
雖然已經唔記得個位巴打咩名

Panda們量力而為呀

去完fm真係不能自拔

比起pink island 表示pink paradise更加催淚

始終係第一次con 意義重大

好彩我有買到

如果韓碟都出bluray你話幾好
之前隻pink paradiase 係信和絕版賣緊$800個陣

原來炒到咁貴?!
我基本上啲碟都係起minishop訂
都幾平,個老闆幾好人

原來炒到咁貴?!
都幾平,個老闆幾好人

我都係minishop訂
仲記得買果陣好似250-300蚊
估唔到賣到800蚊

原來炒到咁貴?!
都幾平,個老闆幾好人

我買果陣已經停產左 好彩最後比我係西九一間小店搵到 謝天謝地謝霆鋒

個陣未入坑 後面個2張都係ig shop買返黎 但第一張我真係未係ig shop見過
睇黎又要洗下錢

淨本命 玩唔起成set 但依家想買埋蝦翁 其他要再遲下先算 由其恩地初瓏個d嘢特別貴
條片PLAN A睇過 執埋D韓文
點樣會突發 我地係驚佢趕時間CUT走左

但係冇講比閔大人聽同apink 聽

睇黎又要洗下錢

淨本命 玩唔起成set 但依家想買埋蝦翁 其他要再遲下先算 由其恩地初瓏個d嘢特別貴

珠珠我好似再有多張 我今晚firm你

睇黎又要洗下錢

巴打唔止齊set 仲要有多 唔該曬巴打你

睇黎又要洗下錢

巴打唔止齊set 仲要有多 唔該曬巴打你

上便呢三set已經係多左set 所以拎出黎玩踩點 然後送比呢到既熊貓巴打
但珠珠日nonono生寫真 我記得再有多張
今晚揾揾 如果你淨差呢張 可以直接送比你
好快就到下個月瓏瓏生日啦
AG Facebook d相好高質

Panda們量力而為呀

去完fm真係不能自拔

始終係第一次con 意義重大

好彩我有買到

如果韓碟都出bluray你話幾好

2017年出隻碟連480p都無真係想死

又細一歲

第三日喇 繼續抽離唔到
發現珠女望左鏡個下真係好感動

又細一歲

瓏家軍有冇集資比CRHK送生日禮物
溫馨提示 今晚19:20有瓏瓏吃放第二集睇 係歐洲
而家先第一次完整聽

2016-12-21 APINK - PINK DOLL

呢隻碟

Pink doll真心高質

兩隻碟都好正

真心打造

係正

巴 我都可以同你收張初瓏

咁CHING放唔放??

第三日喇 繼續抽離唔到
發現珠女望左鏡個下真係好感動

係仙氣阿
最後一句,
你地都可以同我一樣, 機會自己爭取既

我呢行叫 entertainment and production,
識設計 識韓文呀 都易入行, 最緊要係人工好低
btw 我無樣識, 只係我命水好

追遲左post ,話說巴打係恩地收到隻老虎耳仔係我送
而家先第一次完整聽

2016-12-21 APINK - PINK DOLL

呢隻碟

Pink doll真心高質

兩隻碟都好正

真心打造

係正

巴 我都可以同你收張初瓏

咁CHING放唔放??

放唔放x2?
最後一句,
你地都可以同我一樣, 機會自己爭取既

我呢行叫 entertainment and production,
識設計 識韓文呀 都易入行, 最緊要係人工好低
btw 我無樣識, 只係我命水好

追遲左post ,話說巴打係恩地收到隻老虎耳仔係我送

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞