[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
東仔同巴哈一樣長期爆滿
於是有批「外人」進駐咗Tyhoon 同Atoms
Typhoon 應該係僅次於Aegis 多華人團體
不過Aegis 華人群其實自己有好多圈子
老玩家太多變成新手好難溶入
特別唔主動搵人玩就同無朋友無分別
話說早排我公司裝咗啲FF14既野貨送船 唔知係公仔定係咩黎
我記得有個箱嘜係Silver Ring
睇見啲定型文互答有時真係笑出來
屌維護諗住追下post,點知比人劇透咗
Sorry bro

this?
係掛
今日有維護咩?
不過整整佢都好,開5.0之後成日DC
尤其入副本之後,DC次數頻密咗好多
Hong Kong Time 2pm to 6pm
其實唔係好明點解D人買直昇機跳過晒劇情, 我覺得FF14價值就係睇劇情同享受升LV既一刻
升爆後不斷刷副本儲分換裝備我反而好快會悶
速食黨係咁架啦
有d直升完唔識玩,比人屌幾句就棄驚
我諗有d人靜係想享受一班人一齊玩 玩咩都冇所謂 類似pubg lol果d
唔係直升都唔識玩
新玩應該玩係steam買定係ps4度買比較好
屌 又劇透
對唔住囉
2.5年代都已經係2013年嘅事
最新近嘅4.0年代都已經係兩年前啦
咁久遠歷史真係冇諗過有人仲介意....
5.0嘅嘢,一句都冇提
唔好QUOTE 劇透
哩排多左好多新手玩,要透都落4重MEMBER
要照顧唔同type of player 有人玩ff14為raiding 有人玩ff14為影相 有人玩ff14為故事

貓女世界第一
其實唔係好明點解D人買直昇機跳過晒劇情, 我覺得FF14價值就係睇劇情同享受升LV既一刻
升爆後不斷刷副本儲分換裝備我反而好快會悶
劇情冇魔獸咁亂,人物出場得嚟起碼真係有印象

5.0嘅嘢,一句都冇提

因為多新人加入先驚你劇透到人
我自己建議用鍵盤/Mouse會玩得舒服過手掣,
始終隻game好多粒制撳
因為前期主線真係好悶
如果直升機可以選擇跳到2/3/4 咁就正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞