[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
砂之家d任跑腿跑到眼訓

課完個50lv主線包原來仲要自己升lv先入到3.0

砂之家已經係最難頂既地方 恭喜你挨過
你新入坑要買Starter Edition+Shadowbringers
齋買Shadowbringers無2.0
唉想upgrade shadowbringers 但係steam 話我冇隻game, 搞咗好耐最後決定買se store個version 重新玩過.
想問問你地係咪集中Ifrit?
我想問我可唔可以依家買standard edition, 之後再用collector’s edition 嘅code override? 因為我盒野重係美國未運到黎
你地打5.0卡lv果時打咩升lv 係咪都係hoh
打最近你個LV既副本
石之家...
你唔介意晒錢既話可以
如果玩到lv50 冇買後面dlc
經驗會唔會加上去 定話唔計算經驗
Tesleen
唔會
thx 好彩未升上去 買定DLC先
想問下eulmore D aetheryte 有冇好似其他成市咁個句話全部miniature aetheryte 開曬?因為我見唔到句野彈出黎,諗緊係咪漏左
佢D主缐可以精簡D,瘋狂跑腿任,up 2 句又完一個任,好悶
起碼有得直接傳先 沙之家
請問2.0之後任務係咪會無咁悶?
我完全新手解任升到lv10,已經玩到訓著
個人覺得3.0個任務比較有趣(尤其中後段),而且比較少跑腿任,加上你開左舊地區既傳送後,節奏可以快d
想問下巴打們係咪都係國服?
我試過想專心睇佢劇情,但係啲英文好深,跑腿任又無聊,所以skip 了
我以前2.0既玩法係 有配音就睇 冇配音就飛
1個鐘就升到啦lv10...
到開始係咁
我2.0玩到2xlv已經頂唔順直接課金飛左佢再上網補完返劇情就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞