[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
漢化要點搞
依到個個日文英文高手
唔會有人識
同埋唔係官方認可野
自己小心炒車
炸6次個buff咪無左囉
唔會連炸6次,中間駁個火1,起手炸8次先岩同2.0比真係天差地別
炸8次都無乜好處,同你得10000mp...正常轉左火3之後火4x3>火1>火4x3>跟住mp應該剛剛好出一個デスペア,除非你係出到乾塘之後冰3啦。
如果計埋火1係8次既
我睇大陸嘅攻略 quest對quest咁睇
有時候禁太快skip左或者唔明噏乜就對返攻略
我真係頂唔順佢嗰啲劇情表現,節奏好慢,就算個故仔幾神,咁嘅形式展示出嚟真係好趕客
mac user想入坑

係咪21.5 吋imac 4k都唔夠做…
玩住試玩先
lm先
50lv個串主線任的確係3.0打後會愈黎愈好
如果display係pro560x version既iMac,玩係玩到,不過係1080p,應該行到高品積,因為4k 60dps,無2080或者要去到2080ti先行到。

我之前買notebook有考慮過買MacBook pro,不過一來價錢,二來評測不太好,最後都係買左部msi I7-9750H+1660ti,較maximum都90dps。
DPS!

打到上腦了!

我覺得用notebook 又唔洗開Max..
順就得啦
我用Razer 2017 model 開high 算

Mac好似冇得試玩
但一隻starter pack 都係$160左右
唔介意可以買來試
https://store.na.square-enix-games.com/en_US/product/445814/final-fantasy-xiv-online-starter-edition-mac-download
成座城都係跑腿任...係咪痴線架
用來升LEVEL 呀!
得幾千經
Eorzea Cafe(大阪店- 沙都主題)
https://www.pasela.co.jp/paselabo_shop/ff_eorzea/

要預約,可walk-in 但有機會full
其實除左主線
同一部入支線用來睇劇情同開蠻族任
其他無咩實際回報
要升lv打死宮天塔仲快
主要比你了解背景同npc生活
依隻驚堆npc唔係得個擺字
我去過秋葉原果個
但果時係同老婆去
佢冇玩隻game
佢唔知我high乜春
同埋d 野食都幾難食
東京都錦系町有間幾出名嘅FF14 player開鋪頭
「とんつう」
食燒肉,連吉田都上過去一路食一路做節目

有個叫「肉約之塔」嘅預約餐
講明FF14 player先可以預約
建議人數係6人party 挑戰
每日10客

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞