[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
想請問下我玩左試玩AC覺得OK, 岩岩買左starter
我買完佢比左個CODE我 我想請問下要係邊度入
你新機係連第一次登入個畫面都冇就叫你入code?

我而家買左2.0佢都仲話我Free Trial
直接㩒「退出」
佢而家話我

佢而家話我唔同region
係呀.
果時我等左一個月先Unlock 到
我冇等佢, 買多次game 開新account 玩.
兩個問題

1. 你試玩個Square-Enix Account 係邊一區?
2. 你隻game 係邊度買?
新手而家lv48
想問下職業任務45送個幾件藍裝(好似50會比埋第五件)會用到幾時?同埋有無咩途徑攞到啱自己lv嘅武器?之前一直靠拍賣買平白裝/武器。主線任同副本攞個d得lv.2X,同角色等級差太遠
應該搞錯左 我試玩AC係美服
但我買果陣入美服佢話無我AC,
我轉UK官網又登入到 結果買左UK版
1)45級藍裝用到50級
50級會送一套更高ilv 嘅裝
45級嗰套你大可以放入愛藏箱收藏

2)武器來源不外乎3個,副本跌、買白裝、做古武
如果想換過渡期武器可以直接上Market版買
咁就係呢個問題啦....
你要買返隻US
開隻UK重練咪得,差在個名姐
其實都係...
LV 30 好易升.
只係一開始D 向左走向右走Quest 咁快又要玩多次會覺得好悶...
我都係SEND返個EMAIL問下佢可唔可以退算
啲任真係唔想做過
而家响火神重開角色有埋Exp Bonus可能仲快啲
用職業任套裝夠打到2.0爆機
到左50lv後打日任果D會多左個叫詩學既貨幣
可以用黎換D以前既Raid裝
巴打可唔可以講埋邊度換?
2.0好似係摩杜拿喪靈鐘? 石之家個城鎮
我都係yojimba 不過就70黎緊會轉
3.0去 イディルシャイア(Idyllshire)
4.0去 ラールガーズリーチ (Rhalgr's Reach)
好想要雙塔尼亞
原來凈係包JP帳號 咁NA/EU帳號既巴打去真係要注意下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞