[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
2700羊
哇...仲貴過食餐飯
食餐飯貴少少既價錢換一星期多既時間
3.0之後所謂既跑腿都同劇情有關ga wo
唔會話宇宙大領主你去
麻煩你幫我去後園執幾舊屎
應該唔止一星期... 當基礎特職 30到70都應該唔止一星期
其實做乜咁急...
定係真係好頂唔順D 無聊主線淨係想同人組隊bom bom bom?
如果係後者的話.
你買左直升都仲要升70>80 果度先可以bom bom bom 喎..
5.0 果D 野都要打架...
是咁的 我想玩侍......
咁我都想玩Gunbreaker...
依家玩緊Paladin 頂住先...
60 後升得好慢,我估要2/3week 先上80
如果70上80,一日十至十一個鐘,應該3日,我升緊赤魔,無主線無乜side quest,只有daily同if 兩日剛剛77,應該聽日80
1-60要幾耐呀?
由零開始有D 主線Quest 加下exp ok 的.
同埋你入左公會又會有少少"討伐exp up"
你依家有pre-order 5.0 又有隻耳環+30% exp
應該ok 的.
順住玩就可以4.0 前上到60

遊玩時間2.0 到3.5 應該OVER 50 Hours...
1-60唔係好記得,我以前一開波玩好似第一日就廿幾lv,初初玩白魔,排id好快,都好似係十日八內既事。
收到風一車車槍刃比白魔係伊修加爾德掟落去
不敢鳥
20% > 100% > 1%
想問下
我玩完試玩之後覺得OK既 係咪買396果個Complete Edition就OK嫁啦?

This?
Yes

可以抖返幾日
越黎越多人加入
請問點解你個介面好似係正體中文咁嘅?
隻game唔係得美文日文或者殘體中文咩?
我係日版, 呢D係漢字黎
原來咁多漢字架,大鄉里唔識野
咁其實英文唔太好嘅話會唔會用日文介面估漢字反而仲好
Valefor 分流2 青蛙坐騎FATE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞