[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
套衫喺邊到拎返嚟?
好似係Mod黎
黎緊個零式降低左DPS要求 禁斷仲係咪必需 利申:打開灰字
幫朋友問之前買過直升上50
現在仲可唔可以買直升上70?
佢話之前好似有限一隻角色只可以買一次直升同skip
啲職業直升70應該任買
好耐之前曾經係 依家唔再係了

想問 點先整到HQ 卡左好耐 鍊金得50LV
三樣野
1. 裝備, 盡量跟貼個LV
2. 有無其他職既共通技
3. 製作手法, 主要都係靠疊層數然後用2倍加工再用祝福推加工數
加工同作業數值?
低lv既正常開左インナークワイエット
開ステディハンド+倹約
用ヘイスティタッチ幾層再用ビエルゴの祝福就爆左精度
再推幾下模範作業推工數就得
兩位感謝解答
1 頭身腳鞋都係50LV 手限左就著返佢果件 腰帶睇過太貴無買 宜家著緊果條腰帶37LV 加工精度+23

2 剩係玩過園藝ONLY

3 就係唔明技能次序 google親都係2014年既文
作業267 加工241

倹約同模範唔係60LV以上先有既咩? 姐係又要升到6X

初玩生產要明兩樣野
1. 加工數點推
2. 計CP夠唔夠實行你要/想做既野

要推加工數主要靠呢招付予既能力,
每次加工成功就加1層 , 最高可以疊11層

加工過程你可以呢招去增加成功率

當你疊到咁上下就可以用呢兩招收割,一口氣推爆加工數

你低LV去解個蠻族任推唔爆加工係好正常
只可以博佢出到HQ
搏到了
一直以黎都係就咁加工加工 加到無哂CP就作業

完全無研究過
爆咗主線齊神典石裝想開始試上級content應該點開始好?
2.0-4.0極->5.0極->希望之園 咁樣?
1. 湊夠 iLv430 去打極死肥撚同極妖精王
2. 刷極死肥撚同極妖精王換 iLv450 武器&飾物
3. 魔典換一套 iLv440防具
4. 每周打Normal伊甸換 iLv450防具/飾物

然後2個星期後打零式伊甸每周Roll裝 & 用新既token:幻想去換裝
Hi 巴打我依家online啦
我唔記得左我仲係Free trial密唔到你
free trial係唔係入唔到公會
Sor fake 左你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞