[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
5.0先有得打? 3.0第二個地圖都未unlock
要捕Fate
舞者弱化咁多
屌! 個漢化一Patch 完5.01就冇左!!!!!!

岩岩換左新電腦 , 重新裝左Steam 想裝番FF14既時候就彈左咁既畫面, 之後我跟番Steam個序號打就彈左句日文 唔比我下一步, 請問應該點解決?
你之前係乜野版?
佢紅色字好似話你個Region 唔o岩喎

你換電腦之前係咪都係Steam 買?
係呀, 所以好奇怪唔知咩事, 我明明換電腦前都係Steam版, 今朝仲玩緊,
係咪電腦要set 地區做日本定乜?
你舊果部機係咪咁?
我都未試過呢個問題.
頂..
岩岩又再用番舊電腦又得, 一開就入到依個登入畫面,
但新機再試都係要我入Code個個畫面...

你Account Detail 呢度個Country 係乜?
我新玩就黎35 lv 想先買starter pack

想問呢度會唔會有d 類似 First purchase 推薦碼我用左大家都有著數?

我係yojimba 玩緊,如果同server 都可以留個名
哩度大部分人都在ifrit(Gaia dc)我自己就aegis(elemental dc),如果你想一齊玩就要轉server了。
Hi
我2016一出game個時申請左歐服acc
呢排想玩返,唔記得密碼,諗住用email拎返,點知佢要我入埋one time password,但我之前轉左電話
我而家有咩方法可以用得返舊acc
有個Refer code 可以入
入左就有d item 咁
你睇下益邊個資深巴打啦

我新來的唔敢亂lam 著數
Customer service 果度話自己想unlink/ deactivate one time password
佢隔一兩星期會email 問你一d 登記時的問題
之後隔多一兩星期就幫你解了(如果資料正確)
佢劇情咁玩法好似已經知道下個raid嘅四個boss啦
有冇巴打可以比reference code 呀 Thank you
明白!因為yojimba 有200%經 我升到70就轉
係就升埋80啦,反正70-80都要做主線
借問聲有冇人識搞呢舊野?
我其他插件都正常運作係呢件就有顯示出黎但係冇任何作用
定係已經唔work?
佢會send 條問題問我
咁咪要等2星期後先拎得返acc?
打8人副見到有D人打完唔洗跑去脫出點已經離左隊
究竟點做到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞