[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
所以又叫做電影城
又長又侵...
果時打到訓著.
但日日都要打...
多謝解答
另外再想問下比錢係咪用steam方便啲?同官網買具體有冇大分別?
點解要日日打?
冇分別喔.
係Steam 買就快d 俾Code 你囉. 上官網買完佢唔係即時俾Code 你.
佐Steam 就right click CD key 就見到.
但就要縛Steam Account, 就咁上網買就唔洗.
其實都係爭唔夠一日時間

Activate Code, 點俾月費, 課金買野, 都係上返一個叫mog station 的網頁果度搞.
你當佢係FF14 的Account Management page

唔想諗就跟大隊上官網買.
好似果時要打呢D 副本先有D Coin 換武器.
我唔記得lu
我次次都係玩到end game 就冇玩.
好渣.
應該係daily 任, 抽親都中電影城
啱啱回鍋, 又要追主線, 又要清日任升lvl, 應該都會日日電影城
電影城其實無必要日日打
咁都好d... 尋晚好夜先裝完隻game...
見機工d skill 唔同左, 又要再研究過, 試左陣就訓左
都未有時間睇下daily 任有乜...
sick玩一定日日排電影城
er.. 原來電影城係講曬兩個... 我以為只係講緊魔導城...
個外郭攻略都好侵好長架...
初見果時唔知要自己攞魔導裝甲鎖匙,
上網睇完攻略行返轉頭攞鎖匙,
返去睇完片隻尼祿已經比佢地打死左
好彩既話會有人mark 粒等新手知要拎key
試過最快個新手睇緊軍團長
我地已經去到無影
thx 大佬
每一個版本主線太約70-100 quests , 九成都係跑腿任務,佢做得精簡啲可唔可以呀,有一啲任真係3分鐘就解完,又得雞碎咁多經驗值

利申lv62 升一級要5 百萬經,但係主線只係比16k 經
我會一路做主線一路排ID,反正遲早都會卡主線lv,升多左無所謂,唔升去到卡真係人都燥
不過70上80感覺快好多
任務D exp你當bonus啦
升lv一定係靠日任/副本
兩個比算短
場場boss戰都一大輪cutscene,到真係打嗰陣唔使半分鐘就收工
冇左食藥果個音效點算
原來係因為閂左effect
以前呢兩個副本打DAILY係可以SKIP片, 但而家無得SKIP逼人睇
直升70張野幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞