[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
但用trust入副本, 你一死就重頭黎過, NPC反而好少會死, 所以最緊要唔好走錯位, 保命緊要
同fd組隊解主線得唔得

係有時劇情會有d單人限定既戰鬥

Ching你online咗講聲 要online咗先加到你
我應該夜晚先on
麻煩晒
如果我同朋友想要save Data喺日本,
但係又想主要同玩家溝通語言係英文,
有冇推薦嘅伺服器可以轉
tonberry
混雜服嚟
巴打嗰邊有公會?
( 冇都唔緊要,唔要求太多

好想同連登一齊玩,
不過仲升緊級排野團打副本
全部日文人都真係R晒頭

但係美服其實都幾Feel到延遲,
尤其避圈避技能嗰陣...
想同連登巴打一齊玩就ifrit 同巴打組團就唔洗同日本人溝通
嗰邊有冇連登嘅公會?

仲努力解緊7AE嗰差唔多100個嘅主線任
第一次打如果係trust有好處的,佢地會提早避招,跟佢一次之後識避。同佢地打係無咁快,但有時你排DF,撞著幾個牛鬼蛇神,仲慢過trust啦
你破咗主線係會全部trust角降返落71lv,你唔升佢哋就打唔到73lv起跳嘅副本喎
我又無試過wo,升lv排DF,好彩撞到班痴線佬係咁衝,唔好彩咪一場半場打十世。

但係我覺得71-80既ID既情況無咁嚴重,多數d人都正常,反而70打下,BOT/白痴仔多到離譜
爆機跌番落71係因為始終呢隻係online gme黎
冇理由爆完機仲比你地玩單機 但佢為獎勵升番滿佢地個lv就有得幫佢地換衫

btw唯一不滿係某兩個npc得一次落場既機會
同埋某個副本又係得一次用trust既機會
爆機跌番落71係因為始終呢隻係online gme黎
冇理由爆完機仲比你地玩單機 但作為獎勵升番滿佢地個lv就有得幫佢地換衫

btw唯一不滿係某兩個npc得一次落場既機會
同埋某個副本又係得一次用trust既機會
Clear5.0之後試過打一次Trust
打完得2500000 經驗值,保守要打6次先升一級
即係換一次副本由71>73 要打12次

雖然都真係有興趣升曬但等我好得閒先
用trust少d經驗值?正路一個boss都有一球exp,平均三至四場一個lv。

又係𡃓
完咗之後再入menu 嘅trust 排得唔得?

我記得未爆5.0前試過可以入menu 排trust
你講果嗰,我試下副角打到去時再排睇下點先

2500000係指班Npc 得到的經驗值
如果係自己真係升到2046
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞