[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
我想請問下
係咪淨係2.0先要中間穿插咁多唔關事既跑腳任
而家岩岩打完鬼屋, 劇情仲係悶悶地 D主線同支線就跑到我死
請支持到2.55
苦盡甘來
係3嘅2.5倍左右
想問人地party finder打個啲咩dex1 vit1 int1係點解
飾物 好似係
幾時先知我到左2.55
而家打到地神泰坦 有無一半
我玩左大半個月.
我依家玩到LV 50 的主線了!

其實都係仲好多行來行去的任務...
一半了.
有冇人見到有ps4日版新手包買?
其實我想問下materia vii 係咪冇要嘅必要?因為有viii
實體版?
下載版睇版頭指南, 有晒Link
7型同8型都有用,
7型石可以禁斷全部洞
8型石只可禁斷第1個洞
想問大家安裝隻GAME 出現在30413 25008 20495
點解決
tonberry鎖左好耐,en community多數去kujata開新人,但未聽過個度有hk人
tonberry有hk人,都係個別玩/同fd玩。未聽說過有hk公會
如果是日版:

第一,有無試過set做open as administrators? 唔得的話>>>

開VPN連日本連開試試,我之所以都試過係咁,好似連vpn就得了。

我用哩個的,幾易用,download期間要開著,正常第一腐要,之後paych就唔洗喇。
https://ve2331217840.pixnet.net/blog/post/111678943
東仔
香港人應該都响Aegis 同Tyhoon
至少Aegis 我知有2-3個大型華人公會
另外6-8個小型華人公會
不過Aegis 比較傾向圍內自家團玩
所以要溶入去就要啲時間
想同連登巴打一齊玩就ifrit 同巴打組團就唔洗同日本人溝通
嗰邊有冇連登嘅公會?

仲努力解緊7AE嗰差唔多100個嘅主線任
tonberry鎖左好耐,en community多數去kujata開新人,但未聽過個度有hk人
tonberry有hk人,都係個別玩/同fd玩。未聽說過有hk公會
香港人响Element應該都响Aegis 同Tyhoon
至少Aegis 我知有2-3個大型華人公會
另外6-8個小型華人公會
不過Aegis 比較傾向圍內自家團玩
所以要溶入去就要啲時間

東貝利其實真係「外國圈」來
cross server去打MN 同Fate基本上係英文交流
唔計play skill 同隨便鬧人呢2個大問題
其實都真係幾啱香港人玩

好彩鎖咗咋
實體版
香港唔多覺有
搵得黎不如amazon jp 買寄DHL

如果決意買實體又不如買Collector 版
信和地庫間hotline上星期見到有實體新手包同5.0
可惜無5.0 CE

Amazon 買!
Player skill.....真係唔知點解東仔真係特別低能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞