[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
5.0神作 支持
仲諗住出新族會減下
連衝左5日終於過完漆黑5.0主線 根本停唔到
之前4.56埋尾有d失望仲擔心5.0會唔多掂
對唔住呀吉田係我錯了
原來全部係留力儲大氣5.0一次爆發
今次劇情內容演出節奏角色描寫全部更上一層樓
原本覺得好過紅蓮4.0已經收貨
點知去到可以完全超越蒼天3.0
再衰d講句近年有呢個劇情完成度既單機FF究竟係幾耐之前
Square Enix d單機team幾時黎同吉田14組學野
宣家一隻MMO做得好過曬你地
係咪可以轉區,發覺好難組人刷,依加仲要卡主線任
刷副本
排副本係成個DC咁排
你係指排早期主線?
只可以講係時期問題冇辦法
宜家全世界大隊基本都係衝緊5.0
勁人就洗緊新80副本 新極蠻神
一定少左人好多人排隨機
你開招募都難d有人幫
過多兩三星期先應該好少少
今次呢個expansion
故事張力加副本營造既氣氛比得上3A大作
就算係未玩過前面故仔既新手都可以當獨立故睇
有玩返更加深刻回憶
你如果玩日本SER 你係DUTY FINDER度加返日文會排得快D
之前電腦玩過 𠵱家想用ps4回鍋 用港服有冇可能同到巴打一齊玩?
5.0 真係世界級
FF仲可以出好故事㗎
香港PSN呢家好似都有得買GAME
我以前就係去買日本PSN點數買GAME既
無論你買JP定NA (香港計NA) 都可以玩到日服
5.0 最大既問題
本身計劃食幻想藥轉Viera
係benchmark都整定左樣
係費事重新排隊登入諗住遲少少先食
但宜家個劇情對玩家角色多左禁多描寫同代入感
搞到我對宜家個人有左感情唔捨得轉啦
咁多年咁多新種族, 我始終如一, 都係拉拉肥
去到解放多瑪城,仲差幾多先入到5.0?
玩多一日
應該要兩三日 中間都幾多野講
唔止吧?
解放多瑪係4.0, 之後去到4.5之前ILV起碼要求360, 唔係咁易
想問下
STEAM的Shadowbringers Collector's Edition就係3.0-5.0?
係呀.
唔洗Collector Edition 都係3.0 - 5.0
總之買最新果隻Expansion 就會包哂之前的Expansion

所以要玩的話
只要兩樣野就可以玩到所有content
1. FF14 2.0 (Realm Reborn)
2. FF14 5.0 (Shadowbringer)

Collector Edition 係送多少少in game 的item (唔太影響遊戲, 外觀向主要)
咁steam個組合包 有冇直升30lv

依家打到15lv 好平淡 想直玩3.0
原來多得3樣in game item
咁就買$264得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞