[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
孝感動天 單刷刷到出黎原來唔洗4 5都會出
https://store.jp.square-enix.com/item/SEDL_1086.html

想問下依個版本係唔係全包所有dlc thx 見佢有個一萬yen 依個6千yen
係全包 1萬yen果個會再多d特典(座騎之類)
恭喜恭喜
林卓恆係邊位巴打
其crt 同dh 邊間有用D?定平均分配?
依家5.0 公式改左 未有人答到你住
FF14的主線非常、非常、非常的長,由2.0玩到4.5真的有排玩;個人也認為比起「追進度」,好好享受劇情和遊戲內容重要得多(特別是Heavensward,不論劇情還是副本設計都非常出色)。

呢句真係要置頂...
BTW 巴哈SER已經又鎖左國 得返Ifrit揀
回鍋新手LM
拉拉肥世界第一
依家有得同world cross server team 唔緊要la
而加可以去visit 其餘ser
唔怕同fd分隔左
依家有得同DC cross world 組隊唔緊要la
但會唔會去左Ifirt返唔到巴哈??
去主城粒大水晶度隨時可以visit 其他world
我覺得自己可以係佢開返國果陣開到隻人仔真係好L 好彩.
mana絕育 步巴哈後塵
以前可以俾錢轉.
依家仲可唔可以?
好彩响鳥服開到隻魯加
混雜中嘅Server 只可以轉出無得入
心思思想試下但有少少問題想請教下
請問香港人多數係日本ser,咁唔識日文係咪好難係game入面溝通?會唔會打唔到副本?
另外delay普遍嚴重嗎?
自己上YouTube 睇左副本打法先,唔好雷人就無事,macro set “sorry”, “thanks “ is fine
香港人多數係日本ser > 正路就係. 因為冇咁Lag
唔識日文係咪好難係game入面溝通 > 係, 但其實未到End Game Content 都係做好自己野就ok. 主線果d 一定過到咁滯.
Delay 唔嚴重
打完2.0最後果個8人副 睇過場仲耐過打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞