[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
我用PC玩所以都唔太清楚, 要等其他巴打覆你
想試.
但要唔識點用支付寶同wechat pay
玩完.
要轉個psn 去us 呀.
us store 先有得買.
我4.5回鍋之後無打過POD,想問一問係唔係要升到相應既lv,例如我60 gnb入去,要pod 60lv exp先會同步呢?定係夠佢10層10層出來既exp bonus?
啱啱我打就係每十層比一次EXP

BTW
之前頭果60LV玩PALADIN打副本都幾輕鬆
但係轉左暗騎之後好似好軟咁
其實做盾明個機制好易打,不過比較悶,我都係鐘意玩法系Dps,暗黑我又唔覺佢好軟,你升上去先啦,我去到74唔覺佢特別軟,當佢近接dps咁用
我又唔覺悶既
不過見有新坦職又幾型棍咁就試下轉
我升上去睇下啱唔啱玩先
Hk store轉英文好似都得
70前暗騎係比較紙皮
想入坑推唔推薦買steam版?
當你係升緊第四隻職去80。。。你就會覺得架喇,之前我升左黑召赤,除左黑魔有主線,另外兩隻你諗吓要打幾多場先80。。。我暗騎仲要係4.0得62。。。
你唔會賣/轉steam account is ok
因為要經steam activate 隻game
試左,成功漢化左
巴打點俾錢?
WeChat pay
你有大陸wechat Pay?
有,叫有開wechat pay既fd/大陸親戚轉比自己就得
如何啟用內地微信支付?
香港用戶的微信錢包本屬於香港地區,不可支付人民幣,因此要開通中國區錢包方可在內地付款。

開通方法

找個有微信支付(中國版)的朋友,經微信發個0.1元人民幣的紅包給你
打開紅包後,系統會要求進行身份驗證,輸入香港信用卡 / 內地銀行卡資料可完成驗證
成功驗證信用卡後,再到畫面右上方,選擇「切換錢包地區」,選「中國」便可
充值及付款

綁定內地發行的銀行卡(可充值餘額,或直
接進行快捷支付)
朋友幫忙轉賬*/香港找換店充值^

咁樣?
差唔多啦
我叫左朋友轉20人民幣俾我
但佢要我有內地銀行卡先俾我收錢...
咁點俾錢... 出找換店充值?
PS4漢唔漢化到?
No la
應該係PC/ Mac only
終於做到時裝達人
其實你有朋友轉比你,你直接比個qr你朋友掃都得
Eg用電話影低個code,send張圖比你微信好友,佢掃返直接比錢咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞