網絡小說集中討論區【二】

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
最近睇緊:
聖墟(已經開始拖更
龍王傳說
仙界歸來(又係多女主,除咗呢樣都叫睇得過下)
一念永恆 (幾好笑,爽文)
超品相師
武逆焚天
修仙,武俠有咩介紹?

仙逆

睇左兩百話 感覺唔錯

快睇 之後好正

其實d網絡小說一般睇幾耐,好似仲長過金庸d小說
因為幾套想睇,唔知係咪睇到2046

同金庸果d對比長好多,我一本有時都睇一年

仙逆越睇越正
巴打無介紹錯

仙逆係冇得輸,好鬼正!
追書神器係咪要俾錢睇
利申:ios
追書神器係咪要俾錢睇
利申:ios

唔好俾錢睇追書

人地「起點小說」連載緊,佢偷返黎賣錢。如果要俾錢點解唔俾正版?
我明白《殺手房東俏房客》《巔峰強少》個書名好on9兼唔吸引,但真係好好睇,有無人睇過?
完美世界真係幾正
依家追緊幾本
驚悚樂園
網遊之倒行逆施
修真聊天群
我有藥啊(gay但幾好笑)

完美世界幾正呀 但後期越黎越悶 勉強追晒

完美世界係咪主角叫石昊,如果係,我覺得真係得去到中期好睇,打後悶到仆街,前期其他勁既過程都好公式,不過搞笑,同有好多石昊家族既野想睇,後期好似直情好多伏線冇解又或者解左我冇留心(hea住睇曬)

佢永遠係開頭好睇,寫到好大,但後期收唔番爛埋尾咁 但都係忍唔住要追佢啲書睇

好似完美世界之前有前講9條龍拖棺材嘅穿越修真,啲人話好正,一定要睇,睇左少少就唔想睇
睇仙逆睇到眼濕濕
化凡個度好好睇
有個對比係度
睇仙逆睇到眼濕濕
化凡個度好好睇
有個對比係度

成本野好多位都睇到眼濕濕

仙逆

睇左兩百話 感覺唔錯

快睇 之後好正

其實d網絡小說一般睇幾耐,好似仲長過金庸d小說
因為幾套想睇,唔知係咪睇到2046

同金庸果d對比長好多,我一本有時都睇一年

仙逆越睇越正
巴打無介紹錯

仲有冇?
仙俠,武俠,玄幻,都市愛情言情都可以。
暫時初接觸只識呢d分類,仲有邊類書好睇?

都係呢幾類,
推薦睇求魔
驚慄樂園 勁好睇
睇到千幾章唔想追到live

一開頭好吸引,後期好悶
種田文我推介<放開那個女巫>
我明白《殺手房東俏房客》《巔峰強少》個書名好on9兼唔吸引,但真係好好睇,有無人睇過?

我幾年前岩岩入坑果種就覺得幾好睇既
依加就覺得佢果d書都係無腦種馬文
呢排睇緊<放開那個女巫>
主角無特別無特異功能無系統
幾OK
幾OK

作者唔係憤青

但我嫌佢d 科技發展快過坐火箭所以棄左
啱啱睇完躍千愁本飛天,覺得幾好睇
五大賊王

將賊分做5個門派,由偷野講到盜墓
再講反盜墓
故事幾宏大,好難得d人物個個有血有肉

唔係幾明個結局
死人經都冇人講
幾OK

作者唔係憤青

唔算快啦, 入面女巫啲能力愈嚟愈勁, 中期啲女巫又一車車送過嚟咁, 到而家先啱啱開始有'電'依樣野
我覺得而家先係正式開始個女巫與魔鬼之間既故事

Btw 狩魔領主(箭皇)依本同女巫嗰本差唔多, 都係講用現代知識打舊時代人, 分別係依本係遊戲異界, 同偏打鬥場面同講政策多
有無人有睇開張小花
睇緊:
修真四萬年
龍符
一念永恆
蠱真人
天啟之門
大主宰
大聖傳(係咪好耐冇update
超品相師

有冇類似蠱真人 主角性格黑暗 唔係偉光正個種

大聖傳暫時叫完左, 作者自己由頭開始翻睇.
之後應該有後續故事

大主宰不停咁重複D套路 悶到頂唔順
不如睇至尊劍皇 太古星辰訣, 比大主宰好得多
幾OK

作者唔係憤青

唔算快啦, 入面女巫啲能力愈嚟愈勁, 中期啲女巫又一車車送過嚟咁, 到而家先啱啱開始有'電'依樣野
我覺得而家先係正式開始個女巫與魔鬼之間既故事

Btw 狩魔領主(箭皇)依本同女巫嗰本差唔多, 都係講用現代知識打舊時代人, 分別氣係依本係遊戲異界, 同偏打鬥場面同講政策多

我覺得2年由中世紀到蒸氣船大炮機槍乜都有已經好誇張
佢又剩係一個普通打工仔(even專家都無可能記得咁多由原理到生產上既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞