網絡小說集中討論區【二】

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
入坑係網遊之風流騎士

+1
岩岩先知原來連登都有人睇網絡小說!
btw 睇到各位都係用apps黎睇,好似唔多人係啲小說網站果到down本txt落黎睇……
岩岩先知原來連登都有人睇網絡小說!
btw 睇到各位都係用apps黎睇,好似唔多人係啲小說網站果到down本txt落黎睇……

之前用android係咁樣睇

不過apps好用好多
btw睇緊一念永恆

輕鬆修真 好睇
但係txt可以keep住個file係咩機都睇得wo
有無人睇過妖神記
有冇咸濕YY故介紹?
N年前睇過咩風流大法師 甜版大唐雙龍

全名係乜?
見咁多巴打推妖刀記諗住太監都照殺
睇左冇耐都覺得普通小白文點解咁多人推
不過見巴打話有甜照睇落去
睇左百幾章心諗屌你甜呢
google下先發覺原來我一路睇緊
妖刀

見咁多巴打推妖刀記諗住太監都照殺
睇左冇耐都覺得普通小白文點解咁多人推
不過見巴打話有甜照睇落去
睇左百幾章心諗屌你甜呢
google下先發覺原來我一路睇緊
妖刀

前幾版求過似 放開那個女巫 嘅書 但係好似講得唔清楚 巴打嘅提議都唔係好啱胃口
想揾啲現代穿越去以前(中世紀/近現代都ok) 或者直頭異世界 之後用現代黑科技知識出cheat嘅書

我的二戰不可能這麼萌幾正

睇左
前幾版求過似 放開那個女巫 嘅書 但係好似講得唔清楚 巴打嘅提議都唔係好啱胃口
想揾啲現代穿越去以前(中世紀/近現代都ok) 或者直頭異世界 之後用現代黑科技知識出cheat嘅書

我的二戰不可能這麼萌幾正

睇左

屌㩒錯回覆
睇左二戰 同作者個本銀河霸主都有追 可惜佢話仆左街太監唔寫
再跟住個本深海提督屌你寫艦R 不了
睇完盜墓筆記
好撚好睇
晚晚睇到兩三點先肯瞓
睇完盜墓筆記
好撚好睇
晚晚睇到兩三點先肯瞓

睇過鬼吹燈未?盜筆無得比

睇過
可能係我個人問題
我覺得鬼吹燈寫得好亂
知佢講乜但係睇得我好辛苦
有咩冇原著角色既無限流好睇?睇左無盡武裝
有無人睇過妖神記

妖神記jeng
起點ac被人爆左

冇哂幣
有無都市可以好睇過邪氣?
想搵啲好睇嘅異能故 唔好講天王

天王果時 佢老婆 唔可以怪佢寫成咁
突然間諗起我既入坑書係張三豐異界遊我就覺得自己好撚羞恥

屌 我本入坑書叫鬥破蒼穹添

我好似係異俠/風姿物語

鬥破蒼穹+1
睇到考試唔溫書唔瞓教

鬥破蒼穹+2
好羞恥

入坑係星辰變,睇左咁多最深刻都係呢本

我都係鬥破蒼穹

睇三少酒神入坑先 個人覺得好睇過鬥羅 之後先睇土豆鬥破
an機有咩app好用?
求類似全職法師個隻唔會擁有一野秒殺敵人,成長型既玄幻系小說推介

同求
有咩冇原著角色既無限流好睇?睇左無盡武裝

可以試下恐懼沸騰,但主角幾有道德觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞