網絡小說集中討論區【二】

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
[/quote]
巴打中意正義撚? (無貶低意思)

但因為前中段,寧缺好有血有肉

到之後佢就愈嚟愈聖人mode

都係中意唔敢送公主嘅佢

不要老,不要死,等我回來孝敬[/quote]
Yes我鐘意大愛撚當然唔係大愛到扭曲果種

前面殺個人都要大病一埸
後面從皇帝搵到份墨寶之後就一路外掛到尾

我都係鐘意佢未上位果陣

最後比人閹鳩左都仲要死纏爛打真係睇到我想棄書

巴打中意正義撚? (無貶低意思)

但因為前中段,寧缺好有血有肉

到之後佢就愈嚟愈聖人mode

都係中意唔敢送公主嘅佢

不要老,不要死,等我回來孝敬

Yes我鐘意大愛撚當然唔係大愛到扭曲果種

前面殺個人都要大病一埸
後面從皇帝搵到份墨寶之後就一路外掛到尾

我都係鐘意佢未上位果陣

最後比人閹鳩左都仲要死纏爛打真係睇到我想棄書
書院 鍾大俊

睇緊第二章見親呢句都想笑
貓膩到底有幾憎呢個人
有咩冇原著角色既無限流好睇?睇左無盡武裝

可以試下恐懼沸騰,但主角幾有道德觀

仲有冇
追緊永夜君王,真係更得好撚慢,兩年幾得一千章多d
聊天群同四萬年又更得太快追唔撚切
贅婿養緊
驚悚前面好睇,越睇越九唔搭八
四萬年個主角好撚大中華有d黑人憎
有冇d有兩至三條女 但愛情線又好睇既推介
主線題材不限

隱殺無得輸
書院 鍾大俊

睇緊第二章見親呢句都想笑
貓膩到底有幾憎呢個人

Hi 兄控
再講講將夜無犯到嘅大忌

我最憎就係將d 能力數據化
呢樣我覺得係除左網遊小說,咩小説都唔應該有
但我入坑嘅鬥羅大陸有 呢家睇返簡直低俗,乜撚野增加火屬性攻擊力50%
將夜我欣賞佢無技能,各人有各人自己打法
除左不器意同天下溪神指

最重要係唔會大叫招名

第二網絡小說最黑人憎應該係打完一個世界到一個世界
將夜一開始已經set好左個尾,無呢個問題
亦好中意佢境界呢樣嘢好模糊化,境界唔等於實力
唔係普通小説乜嘢豬角元嬰期屌打金丹期
將夜境界就係一種頓悟,唔洗食乜寶物練357年

例如大ching

第三應該就係小日本

第四就係極度扮豬食老虎
仙逆我睇左陣已經頂唔順,每章都乜撚嘢露出_ _的嘴臉,廢物

將夜都有,但差唔多就係講寧缺點樣以勢壓人

慶餘年,間客都有,但佢平衡做得好
題外話
想問有無巴打睇過將夜,介紹一下有咩書好睇?

睇過有位巴打好中意嘅人道至尊,唔係我果味
仙逆都唔係
強烈建議飛天加落第一頁
套嘢去到大世界之後啲政治,軍事
寫得幾正
題外話

仙逆都唔係

桑桑變肥之前係貓膩最好既書,新既天擇記好冇睇?仲養緊

天行健,隨波逐流一代軍師
題外話

仙逆都唔係

桑桑變肥之前係貓膩最好既書,新既天擇記好冇睇?仲養緊

天行健,隨波逐流一代軍師

唔會睇未完既書 但我覺得一定好睇

有創意既人下一本小說可能收皮

但有文筆既人下一本小說還有3分釘

隨波逐流一代軍師作者分段太差睇到好辛苦放棄左,巴打仲有無貨?
有本仙俠類新書 道君
都幾好睇
一百章 一日追完
棄故之後再追返,同拍拖翻撻一樣,冇好結果
棄故之後再追返,同拍拖翻撻一樣,冇好結果

放置play
有本仙俠類新書 道君
都幾好睇
一百章 一日追完

躍千怨
有本仙俠類新書 道君
都幾好睇
一百章 一日追完

躍千怨

書名黎架?搵唔到
有冇人睇羅森
風姿物語 白銀之歌 東方雲夢 阿里布達 六朝清羽記 都睇過超過一次
鬥破蒼穹覺得點

鳩 但係睇得幾爽

啱啱入坑嘅可以睇下
有冇人睇羅森
風姿物語 白銀之歌 東方雲夢 阿里布達 六朝清羽記 都睇過超過一次

見你個名都知啦
日賢者
屋企買咗成套風姿

最鐘意就係

白家史上最強普通人

白起
追緊永夜君王,真係更得好撚慢,兩年幾得一千章多d
聊天群同四萬年又更得太快追唔撚切
贅婿養緊
驚悚前面好睇,越睇越九唔搭八
四萬年個主角好撚大中華有d黑人憎

永夜 其實算快
除咗突然斷一排就keep 到
差唔多一日一更
有冇人睇羅森

見你個名都知啦
日賢者
屋企買咗成套風姿

最鐘意就係

白家史上最強普通人

白起

呢排睇緊新果套碎星
有冇人睇羅森

見你個名都知啦
日賢者
屋企買咗成套風姿

最鐘意就係

白家史上最強普通人

白起

呢排睇緊新果套碎星

我都係
可能出完會買番成套
有冇人睇羅森

見你個名都知啦
日賢者
屋企買咗成套風姿

最鐘意就係

白家史上最強普通人

白起

呢排睇緊新果套碎星

我都係
可能出完會買番成套

我就keep 住網上有買,唔支持下好難寫落去,羅森既書好多配角都寫得好好 日賢者 白起,其實本本都唔錯可惜太多人睇書唔比錢

六朝一直追左幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞