網絡小說集中討論區【二】

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
之前追開永夜君王追追下出得好慢無再睇
大家最近有無咩修真類介紹?
用咩app 可以睇
我睇咗7年網小,除左愛情懸幻,其他都叫睇過唔小,有啲可以睇下。

隱殺
呢本我睇左三次,三次睇嘅重點位都唔同
第1次睇男主打人,好爽好屈機
第2次睇唔同人之間感情關係,睇住家明武力值爆燈但甘心過平凡生活,俾兩個女主話晒事
第3次睇完,發現人生真係要經 一開始先講佢地細個點樣,過程中不停發生唔同事,最sad係沙沙老豆臨死前,打電話叫家明照顧好沙沙個一幕。

隱殺
第2次睇唔同人之間感情關係,睇住家明武力值爆燈但甘心過平凡生活,俾兩個女主話晒事
第3次睇完,發現人生真係要經歷好多野 一開始先講佢地細個點樣,過程中不停發生唔同事,最sad係沙沙老豆臨死前,打電話叫家明照顧好沙沙個一幕。

越睇越覺得就算自己段人生好壞都好,都要好爭地過完
Lm
推多次海賊法典,書中目標係海賊王世界既皇帝,推翻每個島既政權再統領,幾有趣可一睇。
推多次贅婿,係我睇過既書入面立意最高。文以載道混合yy文既最佳模範

得個百幾章
唔敢開坑

冇咩好驚,享受左先

唔鐘意等個種感覺
硬係覺得一次過睇曬先夠本

海賊法典節奏太慢啦 百幾章都未出發 我寧願睇"神級劍魂系統"爽文

的確係好慢,地圖又大,又冇勢力要慢慢草,我鳩估起碼過多五十章先佔領哂東海,再出發去偉大航道。
我其實都係貪佢海賊背景,懷念海賊王,因為海賊王已經唔好睇。

隱殺
第3次睇完,發現人生真係要經歷好多野 一開始先講佢地細個點樣,過程中不停發生唔同事,最sad係沙沙老豆臨死前,打電話叫家明照顧好沙沙個一幕。

越睇越覺得就算自己段人生好壞都好,都要好爭地過完

香蕉寫d書不嬲幾正
隱殺我都睇左2次
雖然香蕉講明係爽文, 但都寫得勁好

強烈推薦頭2本
冇任何龍傲天元素
不過更得慢&少

耳根 果3本都幾好

仙逆, 求魔, 一念永恆
再問一下求an機好用app

我由尾POST追番上黎,唔好怪我答嘅時間

追書神器 , 上網搵個版本係無限書幣/DL番唔知幾多年前可以換源既版本就可以免費睇咁多書

用左幾年,好好用
特拉福買傢俱樂部
真心起點中既清流神作

追書神器 , 上網搵個版本係無限書幣/DL番唔知幾多年前可以換源既版本就可以免費睇咁多書

用左幾年,好好用

之前都用開追書神器 後尾要收錢無用到
一陣搵下先 thanks

耳根 果3本都幾好

仙逆, 求魔, 一念永恆

睇過仙逆 遲d睇下會唔會睇埋其他 thanks

用左幾年,好好用

之前都用開追書神器 後尾要收錢無用到
一陣搵下先 thanks

btw有無介紹邊個網dol 驚有毒果d
講起上黎好似冇同大家介紹從零開始

你可以用少於一百字嚟介紹已經好好野

有無人真係睇曬

有無人真係睇曬

完咗未
其實講佛教入侵中國佛祖係個仆街個思路幾特別
奈何真係好難一直追落去

有無人真係睇曬

完咗未
奈何真係好難一直追落去

以二千萬字華麗落幕

有無人真係睇曬

完咗未
奈何真係好難一直追落去

完左,係時候返去重睇一次
淨係記得光暗教會同佢個勁到痴撚線嘅城
狼群
有冇一 d 真實系嘅小說?唔想睇有魔法/修真/異界/穿越嘅

就算有武功或者科幻都最好有d有根據嘅設定,唔好太誇張

龍蛇幾好,可以一睇

有無人真係睇曬

完咗未
奈何真係好難一直追落去

呢個思路係洪荒類大把
之前睇左一半驚慄樂園無睇 呢幾日得閒追到live
個作者紅左之後係咪已經傻撚左
本書過左3分1之後已經無咩好睇 一半之後直情睇到我想嘔
瘋狂係到玩d垃圾宅梗 所有人物輪流放大技之後歸西 除左主角之外根本無一個人物係有塑造過任何野(淨係有一堆垃圾設定 全部無撚用)
有無人有同感
我直情有諗過其實後半佢係咪寫黎諷刺d讀者 寫屎俾你都係照睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞