網絡小說集中討論區【二】

1001 回覆
30 Like 4 Dislike

仲有一本 好深刻 自己覺得好撚好睇好撚正
超級基因優化液

有無巴打有睇過

有睇過開頭,之後冇再追落去,既然巴打推薦,考完 final exam 會去睇下
慶餘年比到我既係心痛
將夜比到我既係心酸

心酸比心痛更慘 因為不斷令你持續咁唔開心
心痛就係爆發果一下就過左

所以各有喜愛啦 我會鍾意前中段既將夜同後段既慶餘年

點解將夜會令你心酸?
大部分巴打推介嘅無睇過
入坑係永生
有睇過嘅有唔少 大部分都差唔多類型
火星引力全部(唔好睇,本本都一鳩樣)
聖王
完美世界
網遊之盾御天下
網遊之近戰法師
符皇/神籙(最近幾日啱啱睇完)
武動乾坤
鬥破蒼穹

書荒 有無啲完本嘅好推介 本身見到本無限升級王,睇咗廿章頂唔順啲文筆棄咗

燃鋼之魂 再度推薦
大部分巴打推介嘅無睇過
入坑係永生
有睇過嘅有唔少 大部分都差唔多類型
火星引力全部(唔好睇,本本都一鳩樣)
聖王
完美世界
網遊之盾御天下
網遊之近戰法師
符皇/神籙(最近幾日啱啱睇完)
武動乾坤
鬥破蒼穹

書荒 有無啲完本嘅好推介 本身見到本無限升級王,睇咗廿章頂唔順啲文筆棄咗

燃鋼之魂 再度推薦

去睇下先
再問一下求an機好用app
慶餘年比到我既係心痛
將夜比到我既係心酸

點解將夜會令你心酸?

個感覺係寧缺一路為左佢做咁多野
最後得個吉咁
唔知為左乜野 好虛無
睇左巴打推介既放開那個女巫,個劇情同伏筆都環環相扣,睇得出作者係有用心諗過劇情而唔係一直套路

以後要一日一日咁追真係好難頂
睇左巴打推介既放開那個女巫,個劇情同伏筆都環環相扣,睇得出作者係有用心諗過劇情而唔係一直套路

唔睇住 養肥左先睇

唔睇住 養肥左先睇

七百幾話其實都好肥 睇住先啦

唔睇住 養肥左先睇

已經睇左三百幾四百話

唔追住
有無人睇過蕃茄(我吃西紅杮)嘅吞噬星空

between 其實ck101po出黎果啲都好少*******

between 其實ck101po出黎果啲都好少*******

去到宇宙海已經唔想睇
推多次海賊法典,書中目標係海賊王世界既皇帝,推翻每個島既政權再統領,幾有趣可一睇。
推多次贅婿,係我睇過既書入面立意最高。文以載道混合yy文既最佳模範

去到宇宙海已經唔想睇

點解嘅,我覺得幾好喎
慶餘年比到我既係心痛
將夜比到我既係心酸

點解將夜會令你心酸?

最後得個吉咁
唔知為左乜野 好虛無

愛情線嚟講,比較中意皮皮同唐小棠

貓膩真係自虐狂,佢理想型明明係山山朵朵
推多次海賊法典,書中目標係海賊王世界既皇帝,推翻每個島既政權再統領,幾有趣可一睇。
推多次贅婿,係我睇過既書入面立意最高。文以載道混合yy文既最佳模範

得個百幾章
唔敢開坑
個LIST不如開個言情
放晒貓膩D書入去啦
慶餘年比到我既係心痛
將夜比到我既係心酸

點解將夜會令你心酸?

最後得個吉咁
唔知為左乜野 好虛無

我之前諗住等擇天記完本先追
估唔到紅到有埋電視劇
btw覺得慶餘年如果拍劇可能連師奶都會鍾意

可惜贅婿要等個孫燒

唔睇住 養肥左先睇

已經睇左三百幾四百話

唔追住

我都養左百零章, 慢慢再追返
慶餘年比到我既係心痛
將夜比到我既係心酸

點解將夜會令你心酸?

最後得個吉咁
唔知為左乜野 好虛無

我之前諗住等擇天記完本先追
估唔到紅到有埋電視劇
btw覺得慶餘年如果拍劇可能連師奶都會鍾意

online game動畫都有 不過睇完
慶餘年范閒呢隻靚過女人嘅人妖都咪話唔難搵

btw 貓膩係蘿莉控

得個百幾章
唔敢開坑

冇咩好驚,享受左先
有冇人推過海王祭
冇既話我再講

btw
有冇玄幻煩推薦
唔好又係咩退婚搞到主角爆發
或者主角既老豆好撚勁咁

想要主角從底層爭逐果類

另求重生升級類
想試下

得個百幾章
唔敢開坑

冇咩好驚,享受左先

唔鐘意等個種感覺
硬係覺得一次過睇曬先夠本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞