網絡小說集中討論區【二】

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
近排睇緊花與劍與法蘭西
好似幾正
近排睇緊花與劍與法蘭西
好似幾正

之前追開永夜君王追追下出得好慢無再睇
大家最近有無咩修真類介紹?

耳根 果3本都幾好

仙逆, 求魔, 一念永恆

我欲封天呢

耳根 果3本都幾好

我欲封天呢

呢本可以SKIP 真係好麻麻
推介修真界敗類
九轉成神都幾好睇
其實講爽其實睇間客係幾爽
唔知大家有無同類推介
間客完全令我覺得貓膩可以駕馭各種類型既故事 令我真真正正鍾意呢個作家

另一個就係全職高手 搵唔到一個同類型小說係拍得住 真係神台級

間客許樂健身室屌打兩個肌佬 收後宮 見五竹 仲有啲機戰

新個本擇天記好多位都爽 因為有個角色把口好撚寸 (唔計個濕尻結局嘅話)

btw 發現貓膩好鐘意幫啲角色改數字名

岩岩睇哂擇天記 心諗個結局做乜9 冇頭冇尾

到底個結局係咩意思 係咪駁左去佢其他書 唔多睇得明

佢好似話有後記 但等到2046都唔見有
佢寫咁多本 印象中得慶餘年個和尚有少少所謂嘅魔法成份 我諗無駁到去其他故到 純粹爛尾

耳根 果3本都幾好

我欲封天呢

呢本可以SKIP 真係好麻麻
推介修真界敗類

修真界敗類其實唔係咁好睇...

只係屬於少數仲未比人封書既"清流"

真係要睇反社會既書緊係要睇人民公敵....

雖然都比人封九左...
近排睇緊花與劍與法蘭西
好似幾正

我覺得帝國海權正啲, 唔知係咪因為睇左毛巴啲history post
近排睇緊花與劍與法蘭西
好似幾正

我覺得帝國海權正啲, 唔知係咪因為睇左毛巴啲history post

可惜太監左
近排睇緊花與劍與法蘭西
好似幾正

可惜太監左

有無海賊小說推薦
睇緊放開那個女巫 好睇
近排睇緊花與劍與法蘭西
好似幾正

可惜太監左

有無海賊小說推薦

冇 睇過呢類

最近迷上左日本既網文
仲有冇類似邪氣凜然既小說,一開始主角係普通人,跟住又要被逼變強,睇住佢變既過程真係好正。感情線又處理得幾好,唔會又見一個愛一個。
仲有冇類似邪氣凜然既小說,一開始主角係普通人,跟住又要被逼變強,睇住佢變既過程真係好正。感情線又處理得幾好,唔會又見一個愛一個。

邪氣凜然 不過我好少睇都市類小說 推介唔到
唔知大家有無同類推介
間客完全令我覺得貓膩可以駕馭各種類型既故事 令我真真正正鍾意呢個作家

另一個就係全職高手 搵唔到一個同類型小說係拍得住 真係神台級

新個本擇天記好多位都爽 因為有個角色把口好撚寸 (唔計個濕尻結局嘅話)

常三冷、齊四狠、劉五橫、費六凶,陳七陰

邪氣凜然 不過我好少睇都市類小說 推介唔到

我都少睇,但邪氣凜然應該真係超班架啦,好難有另一半
唔知大家有無同類推介

貓膩fans
但佢各類型故事主角背景成日都一樣

有個世界第一嘅師父
世界第一硬嘅背景
唔知大家有無同類推介

貓膩fans
但佢各類型故事主角背景成日都一樣

有個世界第一嘅師父
世界第一硬嘅背景

你最硬
重睇緊將夜 你準備出場嗱
有冇d色情都市小說
我想問下淫術鍊金士係唔係未完同好似好耐無更新?
想問下有無啲主角係尾機到傻 又好睇嘅想搵一本睇下
妖刀記係咪正式收皮
雪中悍刀行
我想問下淫術鍊金士係唔係未完同好似好耐無更新?

係本書本身係實體
而家河圖唔出即係收皮
除非你係香港搵到帥呆 叫佢寫啦
唔知大家有無同類推介

岩岩睇哂擇天記 心諗個結局做乜9 冇頭冇尾

到底個結局係咩意思 係咪駁左去佢其他書 唔多睇得明

個結局完得幾好啊
反正都無野好講啦
但去新大陸學魔法真係好on9

至於新大陸既故事
有續集咪睇無咪留白算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞