網絡小說集中討論區【二】

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
有無網遊類推介
賊行天下果類
有本仙俠類新書 道君
都幾好睇
一百章 一日追完

躍千怨

書名黎架?搵唔到

書名道君 作者叫躍千愁 佢上一本書係 飛天
鬥破蒼穹覺得點

入坑可以欣賞下佢既套路 因為大多小白文都係差唔多樣
有冇人睇羅森
風姿物語 白銀之歌 東方雲夢 阿里布達 六朝清羽記 都睇過超過一次

見你個名都知啦
日賢者
屋企買咗成套風姿

最鐘意就係

白家史上最強普通人

白起

呢排睇緊新果套碎星

我都係
可能出完會買番成套

我就keep 住網上有買,唔支持下好難寫落去,羅森既書好多配角都寫得好好 日賢者 白起,其實本本都唔錯可惜太多人睇書唔比錢

六朝一直追左幾年

17k要點樣俾錢?
有本仙俠類新書 道君
都幾好睇
一百章 一日追完

躍千怨

書名黎架?搵唔到

佢有本修真界敗類 都唔錯 可以一屌
有冇人睇羅森
風姿物語 白銀之歌 東方雲夢 阿里布達 六朝清羽記 都睇過超過一次

見你個名都知啦
日賢者
屋企買咗成套風姿

最鐘意就係

白家史上最強普通人

白起

呢排睇緊新果套碎星

我都係
可能出完會買番成套

我就keep 住網上有買,唔支持下好難寫落去,羅森既書好多配角都寫得好好 日賢者 白起,其實本本都唔錯可惜太多人睇書唔比錢

六朝一直追左幾年

17k要點樣俾錢?

我冇係17k 比,我直接同佢買,半本半本買,一次睇半個月爽d , 你去佢個論壇到會教你充值然後佢就會直接send txt 比你,總之17k 一出到第一章時就可以買上集,到17章就可以買下集
有冇人睇羅森

見你個名都知啦
日賢者
屋企買咗成套風姿

最鐘意就係

白家史上最強普通人

白起

呢排睇緊新果套碎星

我都係
可能出完會買番成套

六朝一直追左幾年

17k要點樣俾錢?

我冇係17k 比,我直接同佢買,半本半本買,一次睇半個月爽d , 你去佢個論壇到會教你充值然後佢就會直接send txt 比你,總之17k 一出到第一章時就可以買上集,到17章就可以買下集

佢個forum link係??

見你個名都知啦
日賢者
屋企買咗成套風姿

最鐘意就係

白家史上最強普通人

白起

呢排睇緊新果套碎星

我都係
可能出完會買番成套

六朝一直追左幾年

17k要點樣俾錢?

搵阿米巴星球就有

呢排睇緊新果套碎星

我都係
可能出完會買番成套

六朝一直追左幾年

17k要點樣俾錢?

搵阿米巴星球就有

thx
有冇人睇羅森

見你個名都知啦
日賢者
屋企買咗成套風姿

最鐘意就係

白家史上最強普通人

白起

呢排睇緊新果套碎星

我都係
可能出完會買番成套

六朝一直追左幾年

其實六朝唔算羅森寫
有冇人睇羅森

見你個名都知啦
日賢者
屋企買咗成套風姿

最鐘意就係

白家史上最強普通人

白起

呢排睇緊新果套碎星

我都係
可能出完會買番成套

六朝一直追左幾年

其實六朝唔算羅森寫

六朝唔算嫁,好似話比大方向
鬥破蒼穹覺得點

入坑可以欣賞下佢既套路 因為大多小白文都係差唔多樣

想知有冇續集

之後果本武動乾坤無關係 但係而家寫緊既大主宰舊兩本主角都有戲份
睇你當唔當係續集啦
強烈建議飛天加落第一頁
套嘢去到大世界之後啲政治,軍事
寫得幾正

飛天應該係我近年睇過最好睇既一本
貓膩既書好多人名都好有意思 有小小劇透
葉蘇同耶蘇發識差唔多 陳長生同尋長生又差唔多
有本仙俠類新書 道君
都幾好睇
一百章 一日追完

躍千怨

書名黎架?搵唔到

佢有本修真界敗類 都唔錯 可以一屌

修真界敗類超好睇

全部配角都非常出色
間客 施公子
將夜 全部書院既人,夫子,小師叔
慶餘年 陳萍萍 葉輕媚

發覺佢寫冇出現既人物都非常出色
小師叔, 葉輕媚成本書都冇出現過,但成本書都圍繞佢發生,好正

全部配角都非常出色
間客 施公子
慶餘年 陳萍萍 葉輕媚

小師叔, 葉輕媚成本書都冇出現過,但成本書都圍繞佢發生,好正

痴線
將夜無一個角色係廢
上官揚羽,何明池

無乜角色黑人憎

除左操你媽的,兩塊爛肉,首座
隆慶,陳某,夏候都好慘

啲標題又好點題
上官揚羽,何明池,我以長安戰無敵,去打仗哩,蝌蚪X樹談何易

D小人物又好熱血
上官揚羽,打仗農夫,朝老太爺

全部配角都非常出色
間客 施公子
慶餘年 陳萍萍 葉輕媚

痴線
將夜無一個角色係廢
上官揚羽,何明池

無乜角色黑人憎

隆慶,陳某,夏候都好慘

啲標題又好點題

D小人物又好熱血

一定揀一本最愛,巴打點揀?
我揀桑桑未變肥前既將夜

全部配角都非常出色
間客 施公子
慶餘年 陳萍萍 葉輕媚

痴線
將夜無一個角色係廢
上官揚羽,何明池

無乜角色黑人憎

隆慶,陳某,夏候都好慘

啲標題又好點題

D小人物又好熱血

我揀桑桑未變肥前既將夜

支持 將夜個個配角都有血有肉
另外有冇人發覺近期小說全近都主角冇敵,處女群迷戀男主,主角王霸之氣征服所有女人
屌 睇左5-6年書 都係最鍾意第一本睇既凡人 雖然上左靈界已經唔多得 但點都比埋仙界篇我睇左先啦

全部配角都非常出色
間客 施公子
慶餘年 陳萍萍 葉輕媚

痴線
將夜無一個角色係廢
上官揚羽,何明池

無乜角色黑人憎

隆慶,陳某,夏候都好慘

啲標題又好點題

D小人物又好熱血

我揀桑桑未變肥前既將夜

另外有冇人發覺近期小說全近都主角冇敵,處女群迷戀男主,主角王霸之氣征服所有女人

將夜,未變肥前一百三十分
變肥後減二十
修佛減十
所以都係一百分

真係好想做貓膩打手
當另一個配角都有血有肉嘅神作無限恐怖

蓮生三十二,何明池,上官揚羽戲份可能講緊係趙櫻空嘅二十分之一

但都有血有肉

但始終將夜唔係"完美"

間客係完美

特別係廣場上嘅施公子

將夜高分,但唔完美

間客低分過將夜,但完美
Cut 一段仔,未睇將夜唔好睇

“長安有這樣一句話,可托尺之孤……”
朝老太爺看着觀主繼續說道。
此時遠處的皇宮被籠罩在風雪裏。
唐小棠站在殿前的雪地裏,靜靜看着南方。
皇後娘娘牽着小皇帝的手,站在檻後,看着宮外越來越疾的雪。
雪街那頭傳來咳聲,大師兄走了出來。
他身上的棉襖早已破爛不堪,棉花從裏面探出,白的似雪,有的地方則染的殷紅朵朵,紅的似血。
清新鮮豔,都很動人。
甯缺站在街那頭,亦是渾身鮮血。
他握着陣眼杵,血水把杵與掌面都凝結在了一起。
這根杵,這座陣,這座城,是老師們和陛下托付給他的。
那麽直到死,他都不會放下。
朝老太爺握着拐杖的手微微顫抖,聲音驟然激昂。
“可寄百裏之命……”
……
……
青峽前。
君陌衣衫已正,冠已正。
他單手執鐵劍,望向原野間如鐵流般的敵騎。
他面無表情,開始燃燒最後的念力。
仿佛天地都感受到他生命燃燒所帶來的熾熱,淅微的雨水驟然間停止,原野上方的雨雲漸漸消散,露出一線湛藍的天空。
陽光從雲縫間灑落,落在他的身上。
落在書院諸同門的身上。
……
……
朝老太爺看着滿街的唐人屍體,忽然間老淚縱橫,然後又笑了起來,看着觀主大聲喝道:“……臨大節而不可奪,君也!”
……
……
蒼老的聲音在朱雀大道、在風雪回響,在冬柳雪湖上回響,在青峽前回響,在崤山裏回響,在東疆、在北疆,在唐國的每一寸土地上回響。
可托尺之孤,可寄百裏之命,臨大節而不可奪,君也!
“我大唐從來都不缺少這樣的人,大唐就是君國。”
朝老太爺盯着觀主的眼睛,厲聲說道:“如此美好的國度卻要被你們這些賊老道從人間毀掉,你還問我是否甘心……”
他舉起拐杖便準備砸過去。
“我甘你奶奶!”

全部配角都非常出色
間客 施公子
慶餘年 陳萍萍 葉輕媚

痴線
將夜無一個角色係廢
上官揚羽,何明池

無乜角色黑人憎

隆慶,陳某,夏候都好慘

啲標題又好點題

D小人物又好熱血

我揀桑桑未變肥前既將夜

將夜,未變肥前一百三十分
變肥後減二十
修佛減十
所以都係一百分

真係好想做貓膩打手
當另一個配角都有血有肉嘅神作無限恐怖

蓮生三十二,何明池,上官揚羽戲份可能講緊係趙櫻空嘅二十分之一

但都有血有肉

但始終將夜唔係"完美"

間客係完美

特別係廣場上嘅施公子

將夜高分,但唔完美

間客低分過將夜,但完美

慶餘年呢
我第一本睇佢
但間客領先佢
🙈lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞