網絡小說集中討論區【二】

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
黃易
雖然唔係網絡小說, 但佢D武俠真係好正
全職高手

睇過咁多本入面最好睇
有搞笑有感人 人物刻劃算深刻
再講講將夜無犯到嘅大忌

我最憎就係將d 能力數據化
呢樣我覺得係除左網遊小說,咩小説都唔應該有
但我入坑嘅鬥羅大陸有 呢家睇返簡直低俗,乜撚野增加火屬性攻擊力50%
將夜我欣賞佢無技能,各人有各人自己打法
除左不器意同天下溪神指

最重要係唔會大叫招名

第二網絡小說最黑人憎應該係打完一個世界到一個世界
將夜一開始已經set好左個尾,無呢個問題
亦好中意佢境界呢樣嘢好模糊化,境界唔等於實力
唔係普通小説乜嘢豬角元嬰期屌打金丹期
將夜境界就係一種頓悟,唔洗食乜寶物練357年

例如大ching

第三應該就係小日本

第四就係極度扮豬食老虎
仙逆我睇左陣已經頂唔順,每章都乜撚嘢露出_ _的嘴臉,廢物

將夜都有,但差唔多就係講寧缺點樣以勢壓人

慶餘年,間客都有,但佢平衡做得好

咁蝦寫本最仙遊應該岩你
實力劃分唔明顯又有少少金庸feel
an機有咩app好用?

google play search: 輕鬆讀小說

去eyny開個ac,係apps入面登入

好多書都有

用開論壇追小說
再講講將夜無犯到嘅大忌

但我入坑嘅鬥羅大陸有 呢家睇返簡直低俗,乜撚野增加火屬性攻擊力50%
除左不器意同天下溪神指

最重要係唔會大叫招名

例如大ching

第三應該就係小日本

第四就係極度扮豬食老虎

咁蝦寫本最仙遊應該岩你

文筆點樣, 寫人,寫景靚唔靚
再講講將夜無犯到嘅大忌

除左不器意同天下溪神指

最重要係唔會大叫招名

例如大ching

第三應該就係小日本

第四就係極度扮豬食老虎

咁蝦寫本最仙遊應該岩你

文筆點樣, 寫人,寫景靚唔靚

普通 唔係賣文彩既
呢兩日開左本小段探花既修神外傳,有無人睇過?
認真問無限恐怖系列出左幾多(集)?
真心想睇 係咪爛左尾???
thx
thx

時間線
死亡開端(無限背景) > 無限恐怖 > 無限未來(已太監+作廢) > 無限恐怖 外傳(出左01之後好似無再出) > 無限曙光(已爛尾)

睇緊依幾本

大主宰都係想完左先追
全職法師忍唔住開左黎睇,胡夫金字塔果篇,總教官救主角果度忍唔住喊左

斬空真係好撚悲劇
本野好笑在男主同男配既交流,好正

秦始皇

"至少我沒有教過你在戰場上流淚"
虎軀一震
黃易
雖然唔係網絡小說, 但佢D武俠真係好正

啲甜位
有無廢物主角由頭廢到尾既小說?
終於肯入錢落起點支持下
其實香港人係咪唔可以係起點到寫書收錢
好似咁耐都未聽過邊個有 除左黃易
an機有咩app好用?

想問下起點9800點睇5本書睇到幾耐度?
thx

時間線
死亡開端(無限背景) > 無限恐怖 > 無限未來(已太監+作廢) > 無限恐怖 外傳(出左01之後好似無再出) > 無限曙光(已爛尾)

一代神作
可惜

應該得既?不過起點咁多人寫

之前高登有人寫過 放過上起點
海賊法典幾好睇,一日一更。
海賊王背景,寫實類。

應該得既?不過起點咁多人寫

之前高登有人寫過 放過上起點

黃泉逆仙錄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞