[26]繼續電單車經驗交流

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有無巴打住南區 p牌左3個月 想搵人一齊走轉 身邊無朋友26

留個ig

TG:gary_gary
利申ninja250
有無巴打考天光道 一齊練下車 3月尾考
ninja650 $85k
有冇巴打知counter steering係點
睇片話push right, turn right
向相返方向推完之後要點

其實係想轉左,就左手邊推前少少,咁架車就會向左行

扭軚
其實搬身真係好灣左就真

咩係搬身

最"Kai" 屎忽搬身
有冇巴打知counter steering係點
睇片話push right, turn right
向相返方向推完之後要點

其實係想轉左,就左手邊推前少少,咁架車就會向左行

扭軚
其實搬身真係好灣左就真

咩係搬身

半"Kai" 屎忽搬身
天氣熱揸大cc街/跑車真係熱到媽媽聲

停係巴士隔離簡直

停係巴士隔離簡直

塞埋紅隧

所以果斷賣車

停係巴士隔離簡直

塞埋紅隧

所以果斷賣車

冬天呢咁

停係巴士隔離簡直

塞埋紅隧

早排星期五夜晚十點幾行完紅隧, 我以後都唔會過紅隧
夏天已經唔敢想像

停係巴士隔離簡直

塞埋紅隧

夏天已經唔敢想像

今日呢個天氣渣車 都凍到入晒肉啦

停係巴士隔離簡直

塞埋紅隧

夏天已經唔敢想像

我之前揸大車,除非落雨,10度以下都照出車,因為部車好易水滾 ,次次都行紅隧,但係夏天熱撚到著火,揸到個人好撚燥

停係巴士隔離簡直

塞埋紅隧

夏天已經唔敢想像

我之前揸大車,除非落雨,10度以下都照出車,因為部車好易水滾 ,次次都行紅隧,但係夏天熱撚到著火,揸到個人好撚燥

唔好行紅隧囉
我都係渣大車
夏天真係想講粗口

停係巴士隔離簡直

塞埋紅隧

夏天已經唔敢想像

低過15度都唔想出車
就算我果部大cc 都係咁講

停係巴士隔離簡直

塞埋紅隧

夏天已經唔敢想像

已經有2派既巴打
天氣凍都照出車 夏天唔係好願出車既檔派
btw 我都係落雨同勁凍唔會渣 今日係出左車既

停係巴士隔離簡直

塞埋紅隧

夏天已經唔敢想像

已經有2派既巴打

凍無乜野,熱先難頂

停係巴士隔離簡直

塞埋紅隧

夏天已經唔敢想像

已經有2派既巴打

凍無乜野,熱先難頂

上年考完車就12月頭 冇試到夏天 希望我頂得順
依個星期日第一堂路試學堂好緊張

停係巴士隔離簡直

塞埋紅隧

1000cc表示行完紅隧冇110都109度

停係巴士隔離簡直

塞埋紅隧

雙丸煲

停係巴士隔離簡直

塞埋紅隧

雙丸煲

冇錢行西隧 無計過海盡量都唔揸大車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞