[26]繼續電單車經驗交流

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
3月8號考香港島,但未練好8字,係咪應該改期呀

緊改, 8字未練好都唔好上場. 練到熟都可能衰臨時愶場, 唔好話未練好就上陣.

其實你依家日日補鐘, 每日練兩個鐘
學識打斜8真係唔難, 起碼你依家瘋狂補鐘之後身體記得個感覺
仲有5日, 諗清楚先

緊改, 8字未練好都唔好上場. 練到熟都可能衰臨時愶場, 唔好話未練好就上陣.

仲有5日, 諗清楚先

操返啲muscle memory, 再搵師傅執返兩堂 連操五日實得 睇你有無時間操姐

仲有5日, 諗清楚先

操返啲muscle memory, 再搵師傅執返兩堂 連操五日實得 睇你有無時間操姐

我都係臨考前一個星期先操 個排咁岩無野做 每日去玩兩個鐘
八字講信心架姐 唔好驚左佢

仲有5日, 諗清楚先

連操5日應該會悶到hihi
不過講返一個"成功"既斜8 唔係你連續可以打100次就叫練熟
係講緊你要每次由頭開始係斜路底成功打到3次以上而唔落腳先叫成功
當你每次練到斜路起步開車, 再成功打斜8, 咁先叫練熟

仲有5日, 諗清楚先

連操5日應該會悶到hihi
不過講返一個"成功"既斜8 唔係你連續可以打100次就叫練熟
係講緊你要每次由頭開始係斜路底成功打到3次以上而唔落腳先叫成功
當你每次練到斜路起步開車, 再成功打斜8, 咁先叫練熟

人手Filter
今日又畀人硬cut
巴打車cam通常點裝
裝車身震到睇唔到

夾係頭盔都得

我個頭盔冇位夾,就咁黏驚吹甩

我自己就用GoPro, 痴係下爬位. 用3M膠貼,非常穩陣. 想知點整可以YouTube-GoPro helmet chin mount

Thx 先

用3M蘑菇貼痴頭盔頂,打風都唔甩

巴打識貨

有冇人可以答我咩係蘑菇膠

可以淘寶3M蘑菇貼, 因為真係好實淨
今日又畀人硬cut
巴打車cam通常點裝
裝車身震到睇唔到

我就裝軚把, 個cam有冇set防震? 我個cam防震default係off

開咗都冇咩用

Sony Action 開左好撚有用
而家報左 2月先有得考

我個頭盔冇位夾,就咁黏驚吹甩

我自己就用GoPro, 痴係下爬位. 用3M膠貼,非常穩陣. 想知點整可以YouTube-GoPro helmet chin mount

Thx 先

用3M蘑菇貼痴頭盔頂,打風都唔甩

巴打識貨

有冇人可以答我咩係蘑菇膠

可以淘寶3M蘑菇貼, 因為真係好實淨

一般超市好似冇得買

淘寶買一卷落黎慢慢用
而家報左 2月先有得考

報邊到咁耐?
啱啱pass左電單車

想問下巴打

有冇邊隻羊推介下
啱啱pass左電單車

想問下巴打

有冇邊隻羊推介下

大定細

細嘅話pcx150 好似唔錯
啱啱pass左電單車

想問下巴打

有冇邊隻羊推介下

Tmax
啱啱pass左電單車

想問下巴打

有冇邊隻羊推介下

force 155
啱啱pass左電單車

想問下巴打

有冇邊隻羊推介下

force 155

Nmax,平過PCX(唔計2016車清貨價)但有ABS
啱啱pass左電單車

想問下巴打

有冇邊隻羊推介下

Tmax

加多少少goldwing 啦
啱啱pass左電單車

想問下巴打

有冇邊隻羊推介下

Tmax

can-am 啦不如
啱啱pass左電單車

想問下巴打

有冇邊隻羊推介下

Tmax

加少少系列開始!
各位巴打,pcx清貨價抵唔抵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞