[26]繼續電單車經驗交流

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
搭單問下 有無巴打有興趣?訂左就黎到貨 諗諗下都係唔裝箱,裝到兩個full face

平就有興趣

全新未用過 我窮撚一個唔會平好多
有無what's app/tg group
交流下?
揸緊ktm rc390
今朝起身落完雨
過兩日就考 如果考路試落雨應該點做??

照去報到 考邊條路

元朗
其實z300條胎真係粗過mt03定係假像黎

Z300靚仔啲喎
不過mt03個價實淨啲

z650唔知幾時出
牌都未有就想買車 好似唔係幾好
考唔到會覺得自己好7
交流下?
揸緊ktm rc390

連登好似學神多d
利申 學神
打一打擾大家,想問下如果路試平時練車練一個鐘一次夠唔夠,諗住一個鐘不停練斜路八字,練熟之後先再出街
其實z300條胎真係粗過mt03定係假像黎

Z300靚仔啲喎
不過mt03個價實淨啲

z650唔知幾時出
牌都未有就想買車 好似唔係幾好
考唔到會覺得自己好7

出左啦,唔係咩?今日係kawasaki店見到,白色車身 綠色架
我想問一下關於紅綠燈
有時候係綠燈左,旁邊再有一個右轉既綠燈冇著
係唔係就唔可以右轉,要係白線後面等
但係夜晚能見度好低,要點先知道有冇呢d額外既綠燈
sorry 1999
打一打擾大家,想問下如果路試平時練車練一個鐘一次夠唔夠,諗住一個鐘不停練斜路八字,練熟之後先再出街

一般練車係兩節起,無得租一節.
我想問一下關於紅綠燈
sorry 1999

地下箭嘴.
我想問一下關於紅綠燈
sorry 1999

地下箭嘴.

係唔係要凸出來先有方向綠燈?
我想問一下關於紅綠燈
sorry 1999

地下箭嘴.

係唔係要凸出來先有方向綠燈?

多數係
大家點睇gw 250?
咁上下價位仲咩選擇?

死都唔揀
無力到喊出來
好想學神出車,有無咩介紹?
問過鴻朗
98年車出要成4500

其實好少係街見到學牌
交流下?
揸緊ktm rc390

同款
會唔會見過面
問過鴻朗
98年車出要成4500

其實好少係街見到學牌

大把人偷偷地唔掛學字 邊有咁易周到
問過鴻朗
98年車出要成4500

其實好少係街見到學牌

一周到即勾去牧場,猶太人送你返差館傾心事,之後等上庭
試過
問過鴻朗
98年車出要成4500

其實好少係街見到學牌

試過

最後點?
問過鴻朗
98年車出要成4500

其實好少係街見到學牌

試過

最後點?

唔使坐,不過手尾長,唔知仲以為車死左人,當時我態度一d都唔串,班猶太人就圍住我黎嚇,你地唔信就算,鍾意唔掛就唔掛啦

沙駕都要兩節起?

沙駕都要兩節起?

沙駕可以一節都得
想出FJ09
雖然加六千多左好多配備,但係個樣好似好呀叔
有無大神巴打知道小忍300底盤號碼係邊到睇?

駕院有一節租
佢啲package 既堂數係單數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞