[26]繼續電單車經驗交流

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
考邊冇所謂 自問自次揸得幾好
想問巴打有冇街車報 唔係駕院

屌 第四次都有咁多個嚴重?有無留意清楚遊戲規則架 btw鴨駕啦...

好明顯唔係我問題
Thanks巴打 揾揾先

咪玩啦講到全世界針對你咁
唔知自己衰咩比你考10次都無用
考車係考你安全意識唔係考你識唔識行條路線
想問下學牌出車嘅巴打
你地係上咗路試堂出過街先出車定係一pass咗強制就出車?
因為我依家3月尾上路試堂,5月頭考路試
諗緊依家出車定係等到5月考完先買(肥咗照買)

學牌保險4000
差2個月差一倍有多
另外有無上路試堂邊個知
佢唔會check

我指係會上完路試堂有人帶住出過路面先再出車
定係一過完強制就出街
btw thx巴打

我完強制就出左車
揸左3個月
下星期先上路試堂

屌 第四次都有咁多個嚴重?有無留意清楚遊戲規則架 btw鴨駕啦...

好明顯唔係我問題

咁似d mk 爛仔講野
係咪力威d fd 黎

好明顯唔係我問題

咁似d mk 爛仔講野
係咪力威d fd 黎

大球場駕得好個呀sir幾有心教 上過幾堂

好明顯唔係我問題

咁似d mk 爛仔講野
係咪力威d fd 黎

佢有無租車plan?即係買5節or10節有優惠咁
同埋有無得加錢上導師堂帶行街行幾轉?見佢fb無寫到又google唔到其他資料
巴打們
呢款車 點稱呼

好明顯唔係我問題

咁似d mk 爛仔講野
係咪力威d fd 黎

同埋有無得加錢上導師堂帶行街行幾轉?見佢fb無寫到又google唔到其他資料

對呀對呀
巴打們
呢款車 點稱呼

巡航
好似係
想問下學牌出車嘅巴打

學牌保險4000
差2個月差一倍有多
另外有無上路試堂邊個知
佢唔會check

定係一過完強制就出街
btw thx巴打

我完強制就出左車
揸左3個月
下星期先上路試堂

第一次出車渣條冇乜人嘅街先?
巴打們
呢款車 點稱呼

巡航
好似係

cafe racer
多唔多人揸150cc車

學牌150rr

考到就換?
新手想買部150cc羊 返放工行龍翔道+青山公路
是否on9?

未考到都想換 日日睇MT07/03
巴打們
呢款車 點稱呼

巡航
好似係

cafe racer

車種就係cruiser,美國佬會叫bobber或者chopper
Style 就brat同Bobbrat

好明顯唔係我問題

另一個post就話自己係一個大tick, 呢度就話4個嚴重, 其實係咪假膠?

好明顯唔係我問題

另一個post就話自己係一個大tick, 呢度就話4個嚴重, 其實係咪假膠?

我未描述晒姐 回覆有提及
屌你老母又肥多次
啲閪考官乜都唔講叫我去等
拎成績一睇三四個嚴
屌你老母

Btw係咪可以街報 唔係駕院
路線有冇得揀同幾錢 thanks

肥左兩次, 考第三次先考到
再努力啦, 你衰D 咩
可以自己上網禁快期

岸鳩 肥第四次喇
紙都dum埋
大概係
未留意交通情況
唔讓路
乜野優先使用者

肥四次認真要考慮下自己適唔適合. 命仔緊要啊巴打.

好明顯唔係我問題

樓主好波
想問下學牌出車嘅巴打

學牌保險4000
差2個月差一倍有多
另外有無上路試堂邊個知
佢唔會check

定係一過完強制就出街
btw thx巴打

我完強制就出左車
揸左3個月
下星期先上路試堂

第一次出車渣條冇乜人嘅街先?

我自己就深宵練車. 直到自己熟左架車重心油門同制動先. 個人覺得,安全第一.
第一次揸出街行多D 大直路, 試試個油門先
之後搵D 無咩車既灣練習下轉灣
屌你老母又肥多次
拎成績一睇三四個嚴
屌你老母

再努力啦, 你衰D 咩
可以自己上網禁快期

岸鳩 肥第四次喇
紙都dum埋
大概係
未留意交通情況
唔讓路
乜野優先使用者

天意如此 應否繼續落去
你如果唔考埋佢真係蝕晒大本, 考左起碼有個牌
如果你依家放棄就乜都無
屌你老母又肥多次
拎成績一睇三四個嚴
屌你老母

再努力啦, 你衰D 咩
可以自己上網禁快期

岸鳩 肥第四次喇
紙都dum埋
大概係
未留意交通情況
唔讓路
乜野優先使用者

天意如此 應否繼續落去

如果你唔適合電單車,比你呃到個牌返黎都係害人害己. 巴打三思
各位棍波巴打平時隻右腳係放係Brake上面定隔離?
各位棍波巴打平時隻右腳係放係Brake上面定隔離?

睇情況,市區多數放腳brake上面,右手食指和中指放頭brake,上high way 就右腳放腳踏,右手放油門,但以上兩個情況都要配合對眼使用

好明顯唔係我問題

咁似d mk 爛仔講野
係咪力威d fd 黎

對呀對呀

Inbox佢問 廢事好似賣廣告

好明顯唔係我問題

咁似d mk 爛仔講野
係咪力威d fd 黎

對呀對呀

Inbox佢問 廢事好似賣廣告

12月打過去問
冇類似優惠
冇過覺得都幾平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞