[26]繼續電單車經驗交流

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

,真心睇唔到
不過點解路試我都同你同日考嫁,有啲後悔報駕院排咁鬼耐

都係前後一,兩日啦
冇計啦,唔報都報左

如果到時肥左我一定即刻轉去排掃捍埔考

仲未諗肥左要點

做乜鳩
我等左4個月聽日終於上路試堂

樓主原來未有牌

學牌唔係牌呀

你又啱
啱啱報完觀駕老強
我想問係咪上晒3日堂先排期考老強?
啱啱報完觀駕老強

好似係5月19考
觀駕office 有個電視寫幾時考試
唔明點解你地咁多人中意出學牌 明明學牌咁多限制
問下大家先
學牌出車出邊部好?
想自己練多啲
之後都係代下步番工 不過路程遠啲
睇過Honda cb190r 幾岩心水
但比較高大會唔會唔舒服?
朋友係咁叫我出17 Ninja/ ktm 390
啱啱報完觀駕老強

我鴨駕係報時出三堂時間同埋強制期
P牌想出架街車返工代步+練車
荃灣返中環,有無咩車推薦,一日油錢幾錢度?
啱啱報完觀駕老強

好似係5月19考

我今日報咋喎,下個月底先上堂 5月19就考架啦?
同埋想買頭盔 有冇咩介紹?預2-3k
啱啱報完觀駕老強

好似係5月19考

你出曬三堂強制堂時間未?
係邊報掃桿埔考車路線?
係銅鑼灣嗰間MEG?
啱啱報完觀駕老強

好似係5月19考

應該差唔多
我1月尾報3月上堂4月頭考試
係邊報掃桿埔考車路線?
係銅鑼灣嗰間MEG?

掃桿埔可以自己去輸吉處報
亦可以經你健 (網上劣評)
或者架得好
另外亦見過一d新既學車公司有搞掃桿埔

一定唔會係MEG, MEG即係駕丸,只有元朗、沙田、鴨脷洲揀,排期排到你傻
揸緊cbr150
5月甩p想換車 換邊部好
cbr250rr好似好正咁
下星期考強制好撚驚
上第三堂個陣22km過唔到 其他ok
但到左上次練就過到22km 但轉灣炒炒地

利申:沙田

甩住尾過灣

炒炒地咪壓大力d 落去過

車要有返咁上下速度, 轉彎先會定
當年睇住隔離組考強仔, 佢愈揸愈慢, 最後一個彎位最終失平衡就落腳

沙田個強制場有暗斜 練個陣係中間位開車都差點死火

轉彎個到我再試下先 我係落斜個陣轉會就黎炒咁 真係so9sad
問下大家先
學牌出車出邊部好?
想自己練多啲

190其實好細架
你學牌操就2手cbf150rr啦
btw, 你d fd想你死?
同埋想買頭盔 有冇咩介紹?預2-3k

頭盔王 車迷城 walk in 走試啦
揸緊cbr150

等2手,250,300cc跌價好快
啱啱報完觀駕老強

好似係5月19考

你出曬三堂強制堂時間未?

出咗啦
揸緊cbr150

等2手,250,300cc跌價好快

諗過ninja300
問下大家先
學牌出車出邊部好?
想自己練多啲

學牌出ninja都算
仲要ktm 390
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞