[26]繼續電單車經驗交流

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有無爸打用緊短身既前擋泥板(定係叫前土除)?
原裝個個長既,想換個短既,不過唔知轉完會唔會無左個擋泥作用,彈撚哂d泥水上身上塊面?
其實gts300i 個塊車頭風擋係咪有實際作用
諗住買佢但塊野真係好柒
保險代理有幾間,但電單車保險係唔係只得昆士蘭呢間公司做?
想問下

啱啱開始係咪最好唔好揸棍波?

驚唔識揸易整壞波箱?

諗都諗到肯定唔只一間啦
超級市場都十間八間啦

諗都諗到肯定唔只一間啦
超級市場都十間八間啦

想知仲有邊間
真係想問下
究竟未買車既巴打 點樣租車場?
想買z900 / z1000
真係想問下

我之前新車日泊爛地兩個月,好在未到雨季就租到月租車位
真係想問下

你住邊頭呀巴打?
我住荃灣大窩口果邊
爛地好似無哂
真係想問下

你住邊頭呀巴打?
我住荃灣大窩口果邊
爛地好似無哂

我九東,電單車係爛地求期泊埋一二邊唔難,如果泊響cctv影到嘅位更佳,搵d阿姐傾下啦
真係想問下

你住邊頭呀巴打?
我住荃灣大窩口果邊
爛地好似無哂

我九東,電單車係爛地求期泊埋一二邊唔難,如果泊響cctv影到嘅位更佳,搵d阿姐傾下啦

爛地收番哂黎起樓
唔該哂巴打
大家有無邊間學牌保險介紹? ? ?

鴻朗
4000樓下
新鮮出爐淘寶外殻
準備用成個下晏自己換左佢
希望成功

其實係唔想比錢車房搞
有fd係自己換

有無圖文直播?
上左一堂之後尋晚第一次自己練,發現我原來係一粒馬路炸彈 兩個鐘衰左三條馬路規則
上左一堂之後尋晚第一次自己練,發現我原來係一粒馬路炸彈 兩個鐘衰左三條馬路規則

你知自己錯左已經算係咁
有無爸打用緊短身既前擋泥板(定係叫前土除)?
原裝個個長既,想換個短既,不過唔知轉完會唔會無左個擋泥作用,彈撚哂d泥水上身上塊面?

咩車先
好少會郁呢啲野喎
有冇人用緊shoei頭盔
心思思緊gt air定neotec好
本身個人好怕熱
Gt air通風好 但夠唔夠應付夏天
Neotec揭面果陣左又危險 好難揀

有無人呢架咩型號

Ps250?

你知自己錯左已經算係咁

求分享錯左d咩, 想學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞