[26]繼續電單車經驗交流

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

利申:學車個陣八字打到曉飛. 單手都可以無限打, 但上小忍第一個U turn已經Fail

第一日零速跌車
不過學牌出得都預左
我預如果一take pass甩p果陣應該會換車
btw依家揸左個幾月日日揸返工已經無咩大擬
所以先話返學院先練八字

btw我葵涌
利申身邊無一個fd揸26

我身邊得一個..個朋友仲要唔識棍波. 好在呢到巴打好,次次有問題都幫到我

不過其實我覺得大部份問題都係未掌握架車性能姐
慢慢摸下就得
至於技術既野 上網睇下片加上自己操下 熟能生巧

買左一個月鬆,而家都未有信心日頭出車
盡情笑我吧

我都買咗一個月,仲要日日經紅隧返工

巴打咩車,無驚無險?
多唔多人揸150cc車
多唔多人揸150cc車

學牌150rr
強制是咪大多數唔使補堂
強制是咪大多數唔使補堂

睇自己, 臨考補兩三鐘咪安全啲
多唔多人揸150cc車

學牌150rr

如果pass到 想出部2手r15
多唔多人揸150cc車

學牌150rr

如果pass到 想出部2手r15

建議r3/ninja300/250rr
300車真係唔難上手
控制到油門就無問題
係YouTube 睇左幾條片就迷上26,kawasaki z300 新手買好唔好
大家點睇部2016 cbr 500r? 個樣好似幾好 但近年的Honda 車好似冇Yamaha 噤底玩
多唔多人揸150cc車

學牌150rr

考到就換?
新手想買部150cc羊 返放工行龍翔道+青山公路
是否on9?

考到就換?
是否on9?

應該俾人推到九彩, 250啦
多唔多人揸150cc車

學牌150rr

考到就換?
是否on9?

風大你會感覺倒架車隨時想飄走既感覺
過隧道條路有小小唔平又會想炒想炒噤, 細CC羊制唔過
大家點睇kawasaki zx1000sx
諗住p仔就一步到胃
同埋yamaha同kawasaki呢兩個牌子咁多位巴打又點睇
大家點睇vespa?
準備出架mt03玩下 有無同好?
大家點睇kawasaki zx1000sx
諗住p仔就一步到胃
同埋yamaha同kawasaki呢兩個牌子咁多位巴打又點睇

p牌1000cc
btw香港地除非住新界出入要行公路,否則咁大cc得物無所用,貪外型除外
多唔多人揸150cc車

學牌150rr

考到就換?
是否on9?

風大你會感覺倒架車隨時想飄走既感覺
過隧道條路有小小唔平又會想炒想炒噤, 細CC羊制唔過

150rr 路過 信上面啲巴打啦 至少買250 車重 highway唔會飄 我自己渣架車上左一次吐露港 我淨係敢渣巴士尾 btw 上面係咪有p牌巴打一齊出車 我係旺角 可以一齊join

不過今日架車有啲野想問下 我本身已經渣左一段路 大概 5~600米都冇事既 突然之間架車比油冇晒聲 唔係n檔個種 直程係我油門拉落 架車係冇聲唔去 我即刻泊埋一邊 熄匙 等左幾分鐘 著返車 架車先冇事 行得返 我想問下咩事? 洗唔洗拎去睇
多唔多人揸150cc車

學牌150rr

考到就換?
是否on9?

兩年牌LM
新手一問 電單車jacket牌子 taichi出唔出名
新手一問 電單車jacket牌子 taichi出唔出名

日本大牌子之一
有冇人想遊下 今日拎車揸得60唔係好夠喉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞