[26]繼續電單車經驗交流

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
大家點睇gw 250?
咁上下價位仲咩選擇?
報左鴨駕7月考老強
有咩要注意

買頭盔
屌而家又乾返
可能照考

有朋友今日考9點, 取消左
有得照考梗係照去啦

去左不過肥左

肥邊度

8字跌車
全日都好地地
一到考就少少緊張
屌而家又乾返
可能照考

有得照考梗係照去啦

去左不過肥左

肥邊度

8字跌車
全日都好地地
一到考就少少緊張

再排快期, 努力過
第二次8字我都跌車, 係斜路"sir"落去
幾樣衰
屌而家又乾返
可能照考

有得照考梗係照去啦

去左不過肥左

肥邊度

8字跌車
全日都好地地
一到考就少少緊張

下次考前個幾個鐘咪渣咁多 睇下d 輕鬆野

利申今日試完車就直接去考 用淨10幾堂
屌而家又乾返
可能照考

有得照考梗係照去啦

去左不過肥左

肥邊度

8字跌車
全日都好地地
一到考就少少緊張

PASS 左路試呀??
大家點睇gw 250?
咁上下價位仲咩選擇?

不如講下你有咩要求同budget
頭先考牌pass

我想問有咩羊好渣

17年 Tmax 530 DX
報左鴨駕7月考老強
有咩要注意

買頭盔

我都諗緊買咩頭盔
有冇咩介紹?尋晚去咗間睇sell我shark頭盔成3.5k有啲over budget
報左鴨駕7月考老強
有咩要注意

買頭盔

我都諗緊買咩頭盔
有冇咩介紹?尋晚去咗間睇sell我shark頭盔成3.5k有啲over budget

pass左之後會唔會買車渣?
如果買既, 依家買個平平地ZEUS 學車用
拎P 買車就順手再新頭盔襯返部車
屌而家又乾返
可能照考

有得照考梗係照去啦

去左不過肥左

肥邊度

8字跌車
全日都好地地
一到考就少少緊張

我已經係前所未有咁有信心狀態去考
到而家都唔明點解果下會跌
而家係連灰既感覺都冇
純粹覺得 "吓?做乜鳩?"
大家點睇gw 250?
咁上下價位仲咩選擇?

代步唔飛車 間唔中出車返工要行高速過海
價位四皮左右最好
羊 棍都得
報左鴨駕7月考老強
有咩要注意

買頭盔

我都諗緊買咩頭盔

會呀,但可能會甩埋p先買車
屌而家又乾返
可能照考

有得照考梗係照去啦

去左不過肥左

肥邊度

8字跌車
全日都好地地
一到考就少少緊張

PASS 左路試呀??

報左鴨駕7月考老強
有咩要注意

買頭盔

我都諗緊買咩頭盔

你甩埋P 先買車 , 我建議你買個Zeus 算啦
大家點睇gw 250?
咁上下價位仲咩選擇?

代步唔飛車 間唔中出車返工要行高速過海
價位四皮左右最好
羊 棍都得

飛唔飛好睇過人
代步車即係羊啦, gts300i, downtown 350i
唔羊既話咪CB400, FZ6, 或者睇下有無NC700, 但就會難搵少少
屌而家又乾返
可能照考

有得照考梗係照去啦

去左不過肥左

肥邊度

8字跌車
全日都好地地
一到考就少少緊張

而家係連灰既感覺都冇

天光道?
搭單問下 有無巴打有興趣?訂左就黎到貨 諗諗下都係唔裝箱,裝到兩個full face
屌而家又乾返
可能照考

有得照考梗係照去啦

去左不過肥左

肥邊度

8字跌車
全日都好地地
一到考就少少緊張

而家係連灰既感覺都冇

天光道?

鴨駕
如果.....學牌超速係咪好大鑊
報左鴨駕7月考老強
有咩要注意

買頭盔

我都諗緊買咩頭盔

老豆叫我買個shoei,shoei有咩好呢?
Zeus有咩優點同缺點?我淨係覺得台仔嘢唔多好
報左鴨駕7月考老強
有咩要注意

買頭盔

我都諗緊買咩頭盔

如果你純粹係學車
一年後先再買車就無謂晒咁多錢啦
shoei 同arai 用料我覺得好過台仔
但唔代表zeus 就唔用得
報左鴨駕7月考老強
有咩要注意

買頭盔

我都諗緊買咩頭盔

Zeus 平,適合亞洲人頭型. 缺點就係香港代理進口款式唔多, 一般拉花無其他牌子咁靚
搭單問下 有無巴打有興趣?訂左就黎到貨 諗諗下都係唔裝箱,裝到兩個full face

平就有興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞