[26]繼續電單車經驗交流

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
上第一堂強制試,完全揸唔掂
d同學仔兜左2,3個圈,我先兜到1個
想問下係左手揸實牛角,跟住上油先放左牛角到摩擦點,定放左摩擦點先上油

我個啊sir教係揸實離合器,俾住少少油,同時慢慢放離合搵摩擦點。
搵到摩擦點俾大dd油,順著放離合。

利申:未考強制。
200kg嘅車 要幾大隻先hold得住?

棟直唔洗出力都hold得住

如果跌車要執返起呢

部車24x kg重
車場跌車, 自己一個執返起

利: 接近二百磅肥仔
想問下係左手揸實牛角,跟住上油先放左牛角到摩擦點,定放左摩擦點先上油

我個啊sir教係揸實離合器,俾住少少油,同時慢慢放離合搵摩擦點。

都可以. 其實進階D係要考慮轉數同波段嘅配合.
不過學車考牌最緊要安全,穩定.

如果跌車要執返起呢

部車24x kg重

連登仔輕鬆單手舉起240kg

如果跌車要執返起呢

部車24x kg重

部車咁重
有無人知送pizza m記 kfc請唔請p牌?

pizza請 其他唔知

pizza請 其他唔知

請三思

pizza請 其他唔知

請三思

想parttime下
想問下巴打點睇 megelli 250r
上網2手好平 又靚仔
但係有伏味
上網2手好平 又靚仔
但係有伏味

巴打你想學整車真係無問題

如果跌車要執返起呢

部車24x kg重

部車咁重

四肛街車點會唔重

如果跌車要執返起呢

部車24x kg重

連登仔輕鬆單手舉起240kg

上網2手好平 又靚仔
但係有伏味

都可以. 其實進階D係要考慮轉數同波段嘅配合.
不過學車考牌最緊要安全,穩定.

首要摸熟架車既起步轉數

例如知道大約3000轉起步最暢順,每次keep倒呢個轉數,放" 半 o下 "極力子

跟住熟習左右手一邊比油一邊放扣,其實唔難
學牌出保險搵有車牌ge人出得唔得
上網2手好平 又靚仔
但係有伏味

笑左
學牌出保險搵有車牌ge人出得唔得

出左事保險公司彩你都有味
今日第一日上強制,停車成日都落咗隻右腳
BTW幾好玩,見有人已經揸到好熟,覺得自己好屎
有個交通警隻腳中肉毒菌死左
渣電單車辣親會唔會惹到
今日第一日上強制,停車成日都落咗隻右腳
BTW幾好玩,見有人已經揸到好熟,覺得自己好屎

停之前扭左
學神再問:
停車除咗轉一波外,係咪要前後迫力都要用晒?距離一個電單車位夠唔夠?學院問多句都好似唔想答你咁

M記會請46 p牌
26就唔清楚 佢間車手公司叫域迅 可以試下問下
有個交通警隻腳中肉毒菌死左
渣電單車辣親會唔會惹到

海水菌來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞