[26]繼續電單車經驗交流

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

咦點解我係見到落左腳嘅,係喎路試你幾時考

佢第一個灣落左
10月31日
有排

,真心睇唔到
不過點解路試我都同你同日考嫁,有啲後悔報駕院排咁鬼耐

都係前後一,兩日啦
冇計啦,唔報都報左

如果到時肥左我一定即刻轉去排掃捍埔考

仲未諗肥左要點

做乜鳩
我等左4個月聽日終於上路試堂

樓主原來未有牌

佢第一個灣落左
10月31日
有排

,真心睇唔到

都係前後一,兩日啦
冇計啦,唔報都報左

仲未諗肥左要點

做乜鳩

樓主原來未有牌

學牌唔係牌呀

佢第一個灣落左
10月31日
有排

,真心睇唔到

都係前後一,兩日啦
冇計啦,唔報都報左

仲未諗肥左要點

做乜鳩

樓主原來未有牌

好似4月先考
有個fd借架車比我
咁我知正路要掛學牌
但保費仲洗唔洗買

你偷雞咪唔洗買
因為要睇返保險係唔係買埋第三者駕駛都受保
如果一出事既話, 你朋友就硬食

好似係咁
有個fd借架車比我
咁我知正路要掛學牌
但保費仲洗唔洗買

你偷雞咪唔洗買

好似係咁

無有效保險
有個fd借架車比我
咁我知正路要掛學牌
但保費仲洗唔洗買

你偷雞咪唔洗買

好似係咁

無有效保險

部車係買左保險
可以揸得出街, 不過借左比人揸有咩意外就車主硬食
有個fd借架車比我
咁我知正路要掛學牌
但保費仲洗唔洗買

正牌保險唔包學車
唔好害你個fd
下星期考強制好撚驚
上第三堂個陣22km過唔到 其他ok
但到左上次練就過到22km 但轉灣炒炒地

利申:沙田
小弟岩岩報左foodpanda 同ubereat , 有冇師兄做緊?知唔知玩法同人工係點?
一陣打算去觀駕報老強 有咩要注意
有個fd借架車比我
咁我知正路要掛學牌
但保費仲洗唔洗買

正牌保險唔包學車
唔好害你個fd

第三者保險唔包姐係保險無效,無保出街行刑事黎
三保(非商用)係跟人?跟車?定跟人+車?
如借人地車揸, 車主有三保就得?
(申請三保填表要預先申報司機?)
巴打們當時上咗幾多堂先考,四月頭考依家未練八字,出街都算熟,已經4加1咗一次淨返8堂,諗緊加唔加好
巴打們當時上咗幾多堂先考,四月頭考依家未練八字,出街都算熟,已經4加1咗一次淨返8堂,諗緊加唔加好

驚唔夠考前一個禮拜每日兩個鐘都差唔多
下星期考強制好撚驚

甩住尾過灣
留名
下星期考強制好撚驚

甩住尾過灣

炒炒地咪壓大力d 落去過
下星期考強制好撚驚

甩住尾過灣

車要有返咁上下速度, 轉彎先會定
當年睇住隔離組考強仔, 佢愈揸愈慢, 最後一個彎位最終失平衡就落腳
下星期考強制好撚驚

甩住尾過灣

當年睇住隔離組考強仔, 佢愈揸愈慢, 最後一個彎位最終失平衡就落腳

當年我考強制果時都見到個完美落右腳既人,左腳冇放過落地。

佢第一個灣落左
10月31日
有排

,真心睇唔到

都係前後一,兩日啦
冇計啦,唔報都報左

仲未諗肥左要點

做乜鳩

樓主原來未有牌

好似4月先考

學牌渣左4個月了
感覺上學牌仲自由過p牌

佢第一個灣落左
10月31日
有排

,真心睇唔到

都係前後一,兩日啦
冇計啦,唔報都報左

仲未諗肥左要點

做乜鳩

樓主原來未有牌

好似4月先考

學牌渣左4個月了
感覺上學牌仲自由過p牌

正式牌
下星期考強制好撚驚

甩住尾過灣

當年我考強制果時都見到個完美落右腳既人,左腳冇放過落地。

都係前後一,兩日啦
冇計啦,唔報都報左

仲未諗肥左要點

做乜鳩

樓主原來未有牌

好似4月先考

學牌渣左4個月了
感覺上學牌仲自由過p牌

打算用學院車考定自己架小忍考?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞