[26]繼續電單車經驗交流

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
準備出架mt03玩下 有無同好?

同問,呢架長行屯公老龍夠唔夠用

我反而想出nc750x

我反而想出nc750x

my03差唔多平成半喎

我反而想出nc750x

mt03差唔多平成半喎

我反而想出nc750x

mt03差唔多平成半喎

mt03好車
300cc係香港好夠用
邊間報26好?諗住香駕,但無乜人推薦

香駕排死你,報街好過

利申報元駕伏已中,辛辛苦苦排左4個月老強同合到格,結果路試再排多8個月

香駕排死你,報街好過

利申報元駕伏已中,辛辛苦苦排左4個月老強同合到格,結果路試再排多8個月

Ok
多唔多人揸150cc車

學牌150rr

考到就換?
新手想買部150cc羊 返放工行龍翔道+青山公路
是否on9?

風大你會感覺倒架車隨時想飄走既感覺
過隧道條路有小小唔平又會想炒想炒噤, 細CC羊制唔過

150rr 路過 信上面啲巴打啦 至少買250 車重 highway唔會飄 我自己渣架車上左一次吐露港 我淨係敢渣巴士尾 btw 上面係咪有p牌巴打一齊出車 我係旺角 可以一齊join

不過今日架車有啲野想問下 我本身已經渣左一段路 大概 5~600米都冇事既 突然之間架車比油冇晒聲 唔係n檔個種 直程係我油門拉落 架車係冇聲唔去 我即刻泊埋一邊 熄匙 等左幾分鐘 著返車 架車先冇事 行得返 我想問下咩事? 洗唔洗拎去睇

我而家要行大埔公路出獅隧(我間唔中會大埔渣出灣仔返工)
P牌表示細CC羊好撚垃圾 起碼買300
請問最豪華舒服既大羊係咪樹枝皮既an650?

TMAX530點睇?
新手一問 電單車jacket牌子 taichi出唔出名

日本大牌子之一

佢啲jacket值唔值2k 去買
買完好似好肉痛咁

香駕排死你,報街好過

Ok

我上年9月尾報 3月強制
原本7月考路試 變左6月考 正斗

我反而想出nc750x

mt03差唔多平成半喎

mt03好車
300cc係香港好夠用

又靚仔又實用 都係16年d色靚過17年

上年9月尾報 上年3月強制

日本大牌子之一

買完好似好肉痛咁

同問 我見Alpinestars皮衣成四千幾

日本大牌子之一

買完好似好肉痛咁

歐洲牌子仲貴
嫌貴去利力睇下Bankia,一千銀左右
請問考路試之前係咪會話你知考邊條路唔會再轉?
學院係咪可以比車你自己去練果條線,唔洗導師跟住都得?
九龍東區26維修有冇推薦?

車房?

上年9月尾報 上年3月強制

點角我十月中報可以同你差咁遠
請問考路試之前係咪會話你知考邊條路唔會再轉?
學院係咪可以比車你自己去練果條線,唔洗導師跟住都得?

路試啲線係運輸處定,考之前會同你講考咩線,同埋駕院應該得一堂導師堂,之後都係自己租車練

我反而想出nc750x

mt03差唔多平成半喎

mt03好車
300cc係香港好夠用

又靚仔又實用 都係16年d色靚過17年

比較想知呢架車行公路會唔會都穩定,因為出入一定要靠公路
請問最豪華舒服既大羊係咪樹枝皮既an650?

應該係 又裝到野

日本大牌子之一

買完好似好肉痛咁

歐洲牌子仲貴
嫌貴去利力睇下Bankia,一千銀左右

都唔知買唔買好 RSJ702 幾靚
但就轉季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞