[26]繼續電單車經驗交流

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
台灣撚150cc留明
多口問句,咁多巴打想買車
真係夠車位?
細佬怕租唔到,一路唔敢落手

有無住公屋嘅朋友住附近?
我都係托朋友先搵到個有蓋位 $550一個月
大家點睇shark呢個牌子
想換個碳纖
諗緊shark定agv

shark個lorenzo特別版
聽我公司d人講agv幾重下,不過係佢果個年代,依家唔清楚

我睇好多外國玩開26跑車既多數都用agv
shark唔好話外國
香港都好少見
利申用緊

但唔是碳

shark
好鬼通風

太型

Shark真係好正 可惜屋企人唔知我有牌有車,頭盔唔帶得返屋企,幾千蚊放街又驚俾人偷...
想換個碳纖
諗緊shark定agv

個鯊魚特別版好正
想換個碳纖
諗緊shark定agv

shark唔好話外國
香港都好少見
利申用緊

但唔是碳

shark
好鬼通風

太型

Shark真係好正 可惜屋企人唔知我有牌有車,頭盔唔帶得返屋企,幾千蚊放街又驚俾人偷...

放朋友屋企囉
或者你買羊咪可以擺車底
想換個碳纖
諗緊shark定agv

shark唔好話外國
香港都好少見
利申用緊

但唔是碳

shark
好鬼通風

太型

聽講AGV唔太啱亞洲面型,相對窄,同平價AGV好似轉大陸做,價錢同質素唔成正比,不過拉花和形狀又幾靚嘅 ,樓上shark是否有猿人款?成日覺得揸羊戴猿人款頭盔好match
想換個碳纖
諗緊shark定agv

shark唔好話外國
香港都好少見
利申用緊

但唔是碳

shark
好鬼通風

太型

我頭盔都係擺車到扣住再落cum
揸左兩個禮拜都未比屋企知

shark唔好話外國
香港都好少見
利申用緊

但唔是碳

shark
好鬼通風

太型

我發覺好多人玩26都係偷偷摸摸

shark唔好話外國
香港都好少見
利申用緊

但唔是碳

shark
好鬼通風

太型

之前都係咁,落完雨好撚臭
頂唔順裝咗個尾箱

點解會臭

shark唔好話外國
香港都好少見
利申用緊

但唔是碳

shark
好鬼通風

太型

放朋友屋企囉
或者你買羊咪可以擺車底

個人比較鍾意街跑
多口問句,咁多巴打想買車
真係夠車位?
細佬怕租唔到,一路唔敢落手

有無住公屋嘅朋友住附近?
我都係托朋友先搵到個有蓋位 $550一個月

但唔係都係要有車先?
想問有無巴打自己換機油
換完又會點處置呢
前提係合法又唔破壞環境

土瓜灣車迷城免費回收廢油,拎去交俾地下個維修部就OK
搭單問下 有無巴打有興趣?訂左就黎到貨 諗諗下都係唔裝箱,裝到兩個full face

平就有興趣

全新未用過 我窮撚一個唔會平好多

呢個跟唔跟埋塊板? 定要再買?
有冇巴打gt air同 arai rx7(arai最高規格?)都用過。 重量同通風差唔差得遠?
又或者4000蚊到呢兩個牌子最高規格

想出學牌車
有咩好介紹

YBR125 RR150

MSX 125

d車cc太細,無乜性趣

你而家學車, 要咁大cc做乜鳩?
學牌當自己真係有牌
報駕院果d運輸處文件費用係咪報名果陣交埋
跟觀駕 係天光肥左
依家究竟係捕天花快期 定係過掃桿埔排好?
跟觀駕 係天光肥左
依家究竟係捕天光快期 定係過掃桿埔排好?
跟觀駕 係天光肥左

肥個原因係乜? 肥路試唔好報大球場, 大球場路試比天光道麻煩.
衰8字而係因為敬德街冇得操而冇信心的話, 大球場啦.

如果只係衰運氣/唔小心, 想排期快就分別唔大

利申: 天光衰8字, 大球場PASS
跟觀駕 係天光肥左

肥個原因係乜? 肥路試唔好報大球場, 大球場路試比天光道麻煩.
衰8字而係因為敬德街冇得操而冇信心的話, 大球場啦.

如果只係衰運氣/唔小心, 想排期快就分別唔大

利申: 天光衰8字, 大球場PASS

轉入敬德街果下 見唔到對面線有貨van 其他都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞