[26]繼續電單車經驗交流

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有個交通警隻腳中肉毒菌死左
渣電單車辣親會唔會惹到

我辣過. 成塊皮無左. 而家仲未死
學神再問:
停車除咗轉一波外,係咪要前後迫力都要用晒?距離一個電單車位夠唔夠?學院問多句都好似唔想答你咁

係. 但我考個陣都係臨停個下先落前Brake. 因為個人覺得前Brake控制唔好好容易落腳,所以只係係臨停個下落,做俾考官睇
仲有兩星期甩P
宜家唔敢出車
留名
聽日沙駕上第一堂
想出學牌車
有咩好介紹

YBR125 RR150
想出學牌車
有咩好介紹

MSX 125
想出學牌車
有咩好介紹

MSX 125

d車cc太細,無乜性趣

Vmax好唔好
想出學牌車
有咩好介紹

MSX 125

d車cc太細,無乜性趣

KTM RC390 會唔會打唔到八字
想出學牌車
有咩好介紹

MSX 125

d車cc太細,無乜性趣

KTM RC390 會唔會打唔到八字

啡令既轉向角度細過街車,低轉扭力唔夠,到時等派車
想出學牌車
有咩好介紹

MSX 125

d車cc太細,無乜性趣

咁r6 la
去代理出新車,交車時會唔會入滿油?試過買車房二手車,得半缸油
買架車但平日淨係用黎做駁腳,渣去地鐵站返放工,會唔會好傻?過海一程已經等於地鐵來回車錢
仲有兩星期甩P
宜家唔敢出車

P牌出保險 到甩p後其實點計?
250rr有價錢啦,早排問左sales
7萬尾 至8萬幾 呢個range

made in japan

會唔會太貴

可以買KTM
或者等GSX-250R,應該幾平

會唔會太貴

我覺得on9 , 比8萬買到部尾期少米數600rr la

但最開心係rebel500 燦雞有入貨, 準備入票!
去代理出新車,交車時會唔會入滿油?試過買車房二手車,得半缸油

唔會 半缸都冇
出車即刻去油站
仲有兩星期甩P
宜家唔敢出車

P牌出保險 到甩p後其實點計?

應該冇分別
學牌就有

會唔會太貴

舊款Rebel係典型美式細巡,新果款好爛仔定軍事feel

會唔會太貴

舊款Rebel係典型美式細巡,新果款好爛仔定軍事feel

新果隻型到
250rr 8萬?

會唔會太睇得起自己

會唔會太睇得起自己

mij 希望佢散到貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞