[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(84)

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
[member]用左幾年隻VE4壞左,想直接換過隻CM,咁多位巴打有冇咩好推介[/member]
請問有冇人識或者熟fantasy music hk嘅人負責人或者員工?我隻5CH升8CH由12月等到4月再加refit等到今日都仲未拎到... Whatsapp同facebook搵過又唔覆,我上過去三次就連鋪頭都唔開有冇人知佢哋發生咩事?
2.5mm線 cm女毒耳機 ~$5000 求dap
有冇art work 印到人名既cm 推介
用開既aya 收左皮
筆直7000內1隻
會整2隻
女毒已經難搵,仲要cm同筆直5000

你不如收隻二手ck100改模算啦
應該推到,試左先
再唔係手機加條jer仔推
我有時會用db magix推tia trio
效果都唔錯
頭先問咗sony話要7月尾至8月頭先收到貨 又係話紅日多
想問下咁多位 有冇咩lightning to 3.5mm 推薦 原廠adapter 好似唔夠用
Db magix嗰條,有牌子的好似都冇乜選擇
想問下fender nine 1 se $2000內算唔算好 同埋淨係用手機聽係浪費左個耳機
新手上路
睇部手機推唔推得郁架姐 冇話浪唔浪費
用住手機推遲啲再買 dac/dap 都未遲

自己耳仔作準,出去試咗先啦
你喺連登問fender標準答案係:背熟代理地址先
fender已經答到唔撚想再答
搵極都無ath 隻DSR7bt 想問香港係未無
n3ap la
[/img]
等左一個月終於到手。
人生第一對CM
巴打估下係咩牌子同model
金磚3.5聲已經好正。
分析力好高/樂器定位十分準
想像唔再4.4既時候會點樣
不過下一步唔係換4.4線先
而係enjoy左先
Ue live?
優惠個時買?防水頭有得換線?
再低一grade
yes,5月優惠個陣買
有阿。plussonund有得換
如果用2.5mm平衡頭
可以考慮Linum® T2 SuperBaX, Balanced 2.5mm TRRS
https://www.linum.dk/products/linum-balanced/
linum呢個牌子就係現家UE cm新線既supplier
傳統倒模定digital ?
呢個線香港有得買?
digital scan.
香港應該難搵。我等緊佢出4.4。如果有我會係佢地online shop買。送黎香港
冇得試難搞d
pluessound線 可以去灣仔letsgo audio試
但超貴普通4絞Silver Plated Copper 都要2000起跳

我覺得如果中意原線又想用平衡頭既話
linum就可以唔洗試啦。直接買就ok
因為superBax 線就係現家UE用緊既線
只係3.5轉做2.5mm平衡
線芯既spec都係一樣
不過其實自行改頭都得既。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞