[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(84)

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
但宜家 完咗之前promotion 唔抵玩
其實除左 1551 1650同 fd01仲有可以揀 要易推

買左隻2000了
oriolus2

幾有動感同人聲好

仙女都易推,但太多hissing sound 要睇接唔接受到自己
巴打們,又係我
尋日去左星際dxa試機
試左empire ears嘅 bravado/polaris2/m7/b30
player就試左zx300同sr15
感覺上bravado+sr15係我最岩嘅野

我想問下巴打們有咩評價?
sr15 唔上唔落音色偏粗,推力ok,電量麻麻,以前用過好快放左

不如加d,試下新出果批機

耳機無意見,因太個人,player有d客觀野就易講
唔知點解個人聲唔似tg334...唔夠毒
除左fitear, 女毒仲有咩推薦呀? budget 大約12k 用緊sr15
aya 同感,換左005都係怪, 333 就好乾,人聲幾毒下。其實鋼仙係正
普通334除咗人聲 其他都炒埋一碟
Sr就減咗少少人聲毒 但換返更大音場同分離 平衡好多
認同,如果sr 人聲毒d 咪好lo.....
Maize,女毒黎講
但男聲會覺得生硬同薄聲

oriolus2就全面d厚潤d

solaris又係幾正,不過聲比較貼耳要試真,同埋大粒難帶穩,識幾個人買solaris都有類似問題
其實佢唔係唔毒只係另一種毒 如果聽少女聲或者薄d既女聲會好正 因為佢可以比334去得高d同埋聽落會年輕d
Thx, solaris 完全戴唔到。。。耳仔太細lol
cm 會有咩推薦,大部分universal 都戴唔得好
去多幾間試真d先
買左隻ie40pro幾個月
有一邊無聲
無單可以去邊到整?
tg 334 啱戴已經可以退下燒
pp8 聽j pop 女聲又點呢?有冇師兄分享吓
無人理....
其實我都係想買1000蚊樓下耳機姐...
RE400畀你地講到好似幾好咁...不過無晒貨
其實334換007已經有修改善 不過真係好少聽人講話334唔好戴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞