[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(84)

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
一開頭有小問題,不過之後冇乜,不過條線而家壞壞地,或者有冇咩mmcx線好推介
換埋隻耳機啦

btw線大廠嚟嚟去去都係嗰幾間
IE80s點睇?定係ie40 Pro ?好似幾正
兩隻都唔差,但係唔同取向

ie80s就冇咁mon,40pro mon d
試完隻FitEar EST 一試難忘 入咗
不過最後隻現貨俾人買撚咗 要好似CM咁 等成個月
聽開kpop 邊隻正d
巴打用咩dap,近排想換
用緊hiby r6 ss搭fitear est,嚿電好似死死地
暫時諗緊zx300
就係用緊zx300 用緊4.4推
本身都擔心佢靜電難推 但係開埋high gain 70-80到已經好夠聲
邊度有得試?
有冇巴打趁5月UE CM優惠個陣訂做CM?
你地對CM到左未
我現家先等左3星期
借位一呻...
我是唔好彩的一個
明明好多巴打都係兩個月就可以拎到Justear
但我已經3個月零3日了...
用緊Ie40pro 原裝耳膠唔係咁啱用
後尾買咗acoustune aet07 但覺得隔音麻麻
之前試過用spinfit覺得好啜同耳壓好大
仲有咩耳膠推介?記得以前有個brand有賣粗管雙節膠?
我都7個星期啦
可能你撞正佢寄完耳模先上去整模 變咗做下一輪
加上佢出咗lisa版搞到多咗單
巴打訂Just ear係咪原價?
去DXA訂有無靚價?
係呀原價.
我上Sony 訂.
去DXA 應該都係原價
冇聽過有得平 (除左兩個月前係觀塘個展有得平$1000 果次)
應該唔關LISA 事.
可能真係佢儲埋一批先寄.
聽人講佢早我一星期去日本整MH1.
5月10 號已經有EMAIL 話可以去拎.
佢上個月尾去左拎了.
我仲ON 99 係度等我隻MH2...
台灣有試過卡海關卡咗成個月

Btw可能我地變咗做同一批單
有無over-ear 封閉式耳機介紹 主要聽女聲 Budget 1500-2000
Jvc隻fd01/02 係唔係真係除左耳膠 跟機線同可以換濾咀外 耳機本身兩隻係一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞