[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(84)

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
大陸淘寶線都拎出嚟伏鳩人 個post發生乜嘢事
本身用開ipod mod機加陳年compact monitors stage 3, 不過而家右邊有少少細聲左,所以出街多數用ie80s。想物識一對新耳機!!
晨早俾啲細鋪仔 同 啲朋友仔 入侵曬啦
前排一幫人吹奏間完全冇特色嘅FM
買乜柒都話去FM
又改到個post #1 template亂鳩曬龍
家陣FM鋪都唔撚開添
有一排真係想摺埋呢個post去算鳩數
聲底唔夾,冇哂metal嘅爆炸力,你去試下,一插入去你就知我講咩
咩野大陸淘寶線?
代理
咁你有冇咩player推薦?
同想買歐美band song 無損.DSD檔個類,咩網多?
買歌就HDTRACK啦
朋友仔已經無處不在
推細舖同其他牌子都唔係問題,但係起碼試完先推,而家好撚多人喺到盲吹奏引人中伏
我想問note9推唔推到shure 535
以前平玩二手執左部x5iii,就咁聽歌mode係ok嘅,但一聽串流,個android mode好窒,依家換左zx300,搭4.4 hs1551,又細部又可以當藍芽
535唔算難推
見人多數都用215同535
425就好似比較少,我想知道425好唔好
同埋分別起邊

利申新手,上網check d術語唔太明
425其實而家算抵玩,535就3個單元,425就2個單元,你當單元即係喇叭咁。

425就低音冇535咁多,雖然535都唔係話低音非常出嘅耳機
多謝巴打,旺角個d耳機鋪係咪可以試聽
shure而家都唔知有咩舖頭有得試,因為都太耐歴史。我淨係知dma一定有
你用手機推?我認住買黎插iphone 唔知得唔得
之前係灣仔既lego見過有demo
用iPhone 8 冇3.5mm,買咗個藍牙耳擴插
朋友仔呢排好多箱開啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞